După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 26 noiembrie 2017

Agenția Kairos lansează o nouă carte: Ordinele rămân aceleași!

Agenția Kairos lansează o nouă carte: 
Ordinele rămân aceleași! 10 mesaje despre misiune   
          Vrei să știi care sunt ordinele date și de ce ele rămân aceleași? Vrei să știi cine este Comandantul care dă ordinele? Vrei să știi cum le poți duce la îndeplinire?  Citește această carte și vei găsi răspunsul. 
          Izvorâtă din inima unor misionari, această colecție de 10 predici despre misiune se adresează liderilor de biserici, lucrătorilor de tineret și de copii, fraților și surorilor din bisericile evanghelice care au inimă pentru misiunea transculturală. 
          Această carte ne ajută să înțelegem ce spune Scriptura despre extinderea împărăției lui Dumnezeu până la marginile pământului și care este partea la care ne cheamă Dumnezeu pe fiecare dintre noi. 

          Unică pe piața de literatură creștină din România, cartea Ordinele rămân același are un scop întreit, acela de a informa, de a motiva și de a pregăti Bisericile Evanghelice din România pentru împlinirea Marii Trimiteri!   
          Cartea include și răspunsuri la întrebări frecvente primite în cadrul conferințelor de misiune organizate în  ultimul deceniu.   
Preț: 14 lei 
Pentru comenzi: secretariatkairos@gmail.com sau la numărul de telefon: 0728.323.487. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.