După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 septembrie 2017

Victimele isteriei transgender. În Marea Britanie, părinții unui băiat de șase ani au decis să-l retragă de la școală după ce un coleg a fost lăsat să devină fată

Au decis să își retragă copilul de la școală după ce băieților li s-a permis să poarte fustă și devină transgender. Se întâmplă în Marea Britanie, unde părinții creștini ai unui băiat de șase ani vor să dea în judecată școala care, spun ei, le lezează convingerile religioase prin această atitudine. Conducerea școlii îi acuză, în replică, de „comportament transfobic”, scrie ActiveNews.ro.

„Ne simțim ofensați în convingerile noastre religioase”, au declarat pentru BBC Nigel și Sally Rowe, părinții birtanici care trăiesc în Insula Wight și au decis să-și retragă copilul de la școală pentru că profesorii au permis unui alt elev să vină cu fustă pentru că este transgender. 
 
Este vorba de o școală elementară anglicană, de unde băiatul celor doi britanici a venit acasă complet confuz, după ce a văzut că unul din colegii săi poate deveni fată.

Dieceza de Portsmouth, care conduce institutul pentru Biserica Angliei, a  intervenit în acest caz, dar nu de partea părinților deranjați de atitudinea școlii. Reprezentanții diecezi au explicat că „este necesar să se respecte diversitatea tuturor copiilor”, iar elevii transgender sunt protejați inclusiv de Legea egalității de gen, din  2010. 

 Familia Rowe nici nu se gândește să împărtășească această opinie. „În general, credem că este greșit să încurajăm copii mici și vulnerabili să îmbrățișeze falsa promisiune a transsexualității. Credem că este un pericol real ca acești copii să rămână cu probleme psihologice”, au comentat cei doi britanici la  BBC. 

Într-un videoclip pentru Christian Concern, o campanie care oferă sprijin juridic cuplului, familia Rowe spune că băiatul lor a devenit „destul de bolnav și stresat”,  când a văzut un băiat care purta o rochie.

„A  fost supus unui stres parțial din cauza confuziei create de faptul că are în clasă un coleg care a decis să anunțe că va avea numele unei fete și se va îmbrăca precum o fată”, au afirmat părinții. 

În urmă cu doi ani, Nigel și Sally Rowe au decis să își retragă de la aceeași școală băiatul mai mare, tot din cauza  unui elev transgender.

Până și  Centrul Juridic Creștin s-a poziționat împotriva celor doi părinți, pe care i-a acuzat de „transfobie” din cauza „refuzului lor de a recunoaște adevărata natură a unei persoane transgender”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.