marți, 12 septembrie 2017

A fi gay – o modă care corupe tot mai mulţi tineri! Părinţii sunt disperaţi!

Pe vremea noastră (aşa cum spunem noi, ăştia, săriţi de 30 şi ceva...), în perioada adolescenţei aveam tot felul de frământări şi drame interioare, de la întrebarea... ,,Când să-mi încep viaţa sexuală?” şi până la alegerile ce ţin de fumat, băut sau drogat. În cazul majorităţii tinerilor, anturajul era cel care dădea tonul, iar cei mai influenţabili ajungeau să facă excese doar pentru a fi şi mai pe placul aşa-zişilor prieteni.
Astăzi, tema care naşte mari frământări şi discuţii în rândul adolescenţilor este... homosexualitatea. În multe dintre anturaje, a ajuns să fie considerat cool faptul că eşti gay sau măcar bisexual. Iar dacă nu eşti, cel puţin trebuie să încerci, că ar fi păcat să nu experimentezi libertatea de a face ce vrei cu corpul tău. Dar ce te faci cu sufletul?.... Nu mai punem la socoteală faptul că, România, nu este cea mai bună ţară în care să îţi asumi această identitate...
Cabinetele psihologilor sunt pline de părinţi şocaţi şi disperaţi. Ei sunt primii care au nevoie de consiliere atunci când află din gura copilului că... ar fi homosexual. Sub protecţia anonimatului, un psihoterapeut piteştean ne-a declarat faptul că moda de a fi gay a ajuns să corupă tot mai mulţi tineri.
Continuarea pe www.bitpress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.