După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 7 august 2017

Justin Bieber și-a anulat concerte mondiale. El și-a găsit consolarea alături de pastorul evanghelic Carl Lentz

Ulterior, Bieber și-a anulat concertele din cadrul turneului său mondial, sub pretextul unor "circumstanțe neprevăzute", fără să dea alte explicații, notează agerpres.ro.
După aceste evenimente, vedeta pop pare să-și fi găsit consolarea alături de pastorul evanghelic Carl Lentz.
Așa cum a relatat site-lui TMZ o sursă apropiată bisericii Hillsong, cei doi și-au petrecut majoritatea timpului împreună în luna iulie, considerând chiar că sunt de "nedespărțit".
Multe zvonuri indică posibilitatea ca influența pastorului Lentz să fie motivul suspendării turneului său într-o manieră atât de bruscă. O sursă a declarat Us Weekly că membrii bisericii Hillsong i-ar fi spus că nu trebuie să continue și că "Dumnezeu îl ocrotește".
Totuși, surse apropiate lui Bieber au ieșit în apărarea sa, subliniind că implicarea bisericii nu are nicio legătură cu decizia lui. "Este foarte implicat în grupul bisericii, dar nu a devenit un fanatic, nimic de felul acesta", au precizat ele.
Continuarea pe www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.