luni, 7 august 2017

Florin Ianovici — Dumnezeu neschimbat

Psalmii 90:2 "Înainte ca să se fi născut munţii şi înainte ca să se fi făcut pământul şi lumea, din veşnicie în veşnicie, Tu eşti Dumnezeu! "
Unde sunt minunile lui Dumnezeu? Acolo unde Dumnezeu găsește inimi credincioase, El lucrează cu semne și minuni.
Am așteptat ca Dumnezeu să ridice o mărturie și să își facă simțită prezența ieri, la jertfa bisericii Renovatio. De dimineață până seara poporul a postit, s-a rugat și s-a închinat timp de 11 ore.
Sute de oameni au venit la altar și ne-am rugat pentru ei pe parcursul întregii zile.
După amiază la ora 17,30 în biserică a venit doamna Luminița. Dânsa lucrează la una dintre televiziunile care sunt locate în incinta Romexpo.

De câteva săptămâni doamna Luminița s-a apropiat mult de Dumnezeu și mărturisea că simte în inima ei o dragostea mare față de Dumnezeu și semeni.
Într-una dintre zile s-a rugat rostind rugăciunea domnească Tatăl Nostru, pentru că altfel nu știe să se roage. A simțit în acele momente o mare căldură care i-a cuprins corpul și a început să vorbească într-o limbă necunoscută ei.

Soțul dânsei s-a speriat și a vrut să meargă la spital crezând că ceva rău s-a întâmplat cu Luminița. Ea l-a linștit spunându-i că se simte bine și că lucrul aceasta vine de la Dumnezeu, deși nici ea nu înțelegea ce i se întâmplă.
Ulterior soțul acesteia, care a reținut câteva cuvinte dintre cele rostite de Luminița, a tastat pe google căutând înțelesul lor. Rezultatul a fost: Doamne, dăruiește pace familiei mele.

Duminică doamna Luminița a trecut pe lângă un grup de tineri – Daniel Popescu mi-a povestit – pe care i-a auzit vorbind despre Dumnezeu. Erau tineri care se închinau în biserica Renovatio. I-a rugat să o conducă la sala de închinare și așa am cunoscut-o. Am stat de vorbă și a rămas la slujbă în continare. La momentul chemării la pocăință doamna Luminița a ieșit prima cu ochii plini de lacrimi și s-a predat lui Dumnezeu. 

Plină de bucurie mi-a spus: ,,aceasta este ceea ce căutam. Dumnezeu a răspuns dorinței inimii mele.’’
Dumnezeu este neschimbat. El este același Dumnezeu din veșnicie în veșnicie și mâna Lui nu s-a scurtat…!
Florin Ianovici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.