După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 14 august 2017

Deputat Matei Dobrovie: Dacă vrem ca România să fie stat de drept, nu se pot interzice anumite referendumuri doar pentru că nu suntem de acord cu ce solicită ele...

Eu personal am militat pentru nepoziționare la referendumul intern USR, în speranța că Nicușor Dan se va întoarce în USR. Este un moment trist în care cel fără de care noi toți nu eram aici rămâne în afara partidului.
Majoritatea membrilor Platformei USR Popular consideră că poziționarea împotriva unui referendum și a modificării Constituției declanșate de o inițiativă cetățenească sunt contrare democrației. Democrația este puterea poporului care-și exercită suveranitatea prin diverse instrumente definite de Constituție și de legi. Unul dintre aceste instrumente este referendumul.
Dacă vrem ca România să fie stat de drept, nu se pot interzice anumite referendumuri doar pentru că nu suntem de acord cu ce solicită ele. Nu politicienii au lansat inițiativa cetățenească, ci poporul și el trebuie să decidă. În plus, Inițiativa îndeplinește, și depășește, cerințele articolului 150 din Constituția României, referitor la numărul total de semnături și dispersia lor teritorială. Paradoxal suntem de acord cu referendumurile interne, dar nu cu cele externe. Adică oamenii din USR au dreptul la ele, dar populația României nu are dreptul să-și spună părerea.

USR avea posibilitatea și potențialul de a fi un partid de centru, care transcende vechiul clivaj stânga-dreapta și atrage votanți din ambele părți ale eșicherului politic. Pentru a fi un partid mare, trebuia să rămânem o Uniune, în care coexistă mai multe curente de gândire. Acestea trebuie să se respecte și să colaboreze pe lucrurile care ne-au adus împreună.
Membrii USR Popular creștin-democrat au considerat că singura soluție pentru a depăși actualul blocaj și a menține partidul unit, permițând tuturor curentelor de gândire să se exprime, era nepoziționarea.
USR Popular susține valorile creștin-democrate, pe baza cărora s-a format Uniunea Europeană, sub influența părinților fondatori, Jean Monnet, Robert Schuman și Alcide De Gasperi.
În final, repet că a fi de centru-dreapta, creştin-democrat, nu este în contradicţie cu a fi pro-european, adept al statului de drept şi democraţiei liberale. Europa Unită a fost construită tocmai de oameni cu aceste valori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.