luni, 14 august 2017

Deputat Daniel Gheorghe: USR devine oficial un partid neo-marxist care nu doar că susține relativizarea valorilor familiei, ci și neagă principiul democratic al instrumentului referendumului popular...

„În urma referendumului intern, USR, un partid neclar și eterogen ideologic până acum, a ales calea unor politici pe care până astăzi în România nu le-a mai testat nimeni. USR devine oficial un partid neo-marxist care nu doar că susține relativizarea valorilor Familiei, ci și încalcă dreptul propriilor membri la libertate de conștiință și neagă principiul legal democratic al instrumentului referendumului popular.

Dacă oameni precum Nicușor Dan ori Clotilde Armand au ales să iasă decent din acest vârtej al relativismului, băieții proveniți din grupul „tehnocrat" aleg să confunde liberalismul cu ideologiile post-moderne anti-creștine și liberticide. Liberalism, pentru cei care nu înțeleg, înseamnă să lasi omului dreptul să aleagă, nu să-i bagi pumnul în gură și să aplici darwinismul social! Sunt convins că sunt mulți oameni de bun simț în USR care vor înțelege că acest viraj radicalist este opus ideii de libertate, pluralismului și dialogului în România”, a afirmat Daniel Gheorghe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.