marți, 25 iulie 2017

Marea Britanie: Ministrul Educației a declarat că va fi campionul revoluției schimbării de gen, prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți. Pedepse aspre pentru cei care vor folosi cuvântul homosexual cu sens peiorativ

Nota Redacției:
Ce se urmărește de fapt? Schimbarea de gen, prin care băieții se vor declara fetițe și fetițele băieți, nu le va mai permite acestor copii să-și întemeieze familii tradiționale în cadrul cărora să aibă copii naturali.
Scopul este distrugerea familiei tradiționale și mai ales lipsirea copiilor de părinții lor biologici

Foto: Ministrul Educației din Marea Britanie, Nick Gibb (în Camera Comunelor în mai 2016), care este homosexual și căsătorit oficial cu un bărbat, a declarat că este ferm hotărât să “elimine complet folosirea cuvântului gay cu sens peiorativ” în contextul “elevilor homosexuali din școli … care vor să-și trăiască sexualitatea diferită sau schimbarea de gen”

Ce vor prevedea noile măsuri legislative pro-Homoxesualitate și pro-Schimbare de gen din Marea Britanie

Cadrele didactice li s-au cerut să pedepsească elevii homofobi. Școlile vor primi instrucțiuni scrise în acest sens.
În timp ce, Ministru Educației a declarat că va fi campionul revoluției schimbării de gen, prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți.
Noile măsurile vor include posibilitatea legală a schimbării și mai rapide de gen, prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți, precum și relaxarea normelor privind donarea de sânge de către homosexuali, precum și un proiect național de cercetare la nivel național cu privirea la condițiile d eviață viața și nevoile persoanelor LGBT
De asemenea, va exista o represiune aspră împotriva elevilor care vor mai folosi cuvântul “homosexual” “în mod agresiv”.
Unitatea pentru Homosexuali din cadrul Ministerului Educației, va fi condusă de secretarul educației Justine Greening.
Noile măsuri coincid cu cea de-a 50-a aniversare a dezincriminării parțiale a homosexualității ăn Marea Britanie.
(Marea Britanie) Folosirea cuvântului “homosexual” de către elevi la școală va fi interzisă de guvern ca parte a efortului Theresei May de a stimula egalitatea homosexuală.

O serie de măsuri noi – care evidențiază noua imagine liberală, socială și progressită a Partidului Conservator (Tory) – vor include :
– posibilitatea schimbării rapide de gen prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți,
– relaxarea regulilor privind bărbații homosexuali care donează sânge și
– un nou proiect de cercetare la nivel național care va studia condițiile de viață LGBT (Lesbian Gay Bisexual Transgender).

Va exista, de asemenea, o represiune aspră împotriva copiilor care vor folosi cuvântul “gay” în școală, iar profesorilor li s-a spus să disciplineze rapid orice elev care va folosi în mod greșit termenul de “gay”.
Ministrul educației Nick Gibb a declarat că este hotărât să “elimine total utilizarea cuvântului gay cu sens peiorativ” în în contextul “elevilor LGBT … care se conformează sexualității sau sexului”.
Un total de 3 milioane de lire sterline vor fi alocate in “programe anti-homofobe si pentru facilitarea schimbărilor de gen”.
Dl Gibb, un homosexual care acum doi ani s-a căsătorit cu partenerul de sex masculin pe care îl păstrase secret timp de 29 de ani, a scris un articol puternic apărut în cotidianele britanice, spunând că, în ciuda “progreselor mari” făcute pentru diminuarea “rănirii și suferinței” homosexualilor, care au avut loc în “ultimele decenii, există încă “multe lucruri de făcut”.
Înființarea “Unității Pentru Homosexuali (LGBT)” din cadrul Ministerului Învățământului, este programată să coincidă cu cea de-a 50-a aniversare a dezincriminării parțiale a homosexualității, și va fi condusă de Secretarul Educației, Justine Greening (o lesbiană)
Continuarea pe www.dzr.org.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.