După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 iulie 2017

Famila „NETRADIȚIONALĂ”: Daniel Otto și Matthias Mundin, cuplul de homosexuali nemți condamnați recent în primă instanță pentru acte sexuale cu minori, cer înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu o măsură și mai blândă: Vor să meargă la biserică (Parohia Evanghelică), duminica și joia...

Tribunalul București va lua în discuție pe data de 1 august cererea celor doi homosexuali pedofili, plasați în arest la domiciliu pe strada Ileana Cosânzeana din Capitală. Cei doi au primit pe data de 9 iunie condamnarea pe fond: Daniel Otto a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare, în timp ce Matthias Mundin a fost condamnat la 4 ani de închisoare, ambii pentru infracțiunea de folosire a prostituției în formă continuată, scrie Evenimentul Zilei.ro.
În 2015, cei doi au fost prinși după o amplă operațiune în care procurorii DIICOT au avut sprijinul autorităților din Elveția și Germania. Nemții Daniel Otto și Matthias Mundin, alături de elvețianul Reto Simon Wenk (n.r. – cu privire la care cauza s-a disjuns), obișnuiau să întrețină relații sexuale cu minori de la un centru de plasament, pe care îi ademeneu cu bani, droguri sau telefoane mobile în zona Gării de Nord și pe care îi și fotografiau în ipostaze indecente în apartamente închiriate. Surprinși în exclusivitate de EVZ la ieșirea din Tribunalul București, cei doi pedofili nemți au făcut tot posibilul să își ascundă fețele.
Otto și Mundin s-au prezentat la termenul de ieri la instanță pentru înlocuirea măsurii preventive, însă translatorul de limbă germană nu a fost prezent, iar cauza s-a amânat. Pedofilii formează acum o familie „netradițională”, după ce s-au logodit în arest preventiv. Ei au scăpat de pușcărie în luna februarie și locuiesc împreună.

Tot atunci, Otto și Mundin au cerut instanței să le stabilească un program pentru a putea să mai iasă totuși din casă. „Încuviințează inculpaților (...) să părăsească imobilul situat în București, str. Ileana Cosânzeana nr. 25 (...) pentru a se deplasa: 1.) la biserică (Parohia Evanghelică) pentru două ore, respectiv: duminica, începând cu ora 10:00, și joia, începând cu ora 15:00; 2.) la medic și la dentist, câte o dată pe săptămână, maxim trei ore (...) 3.) la Supermarketul Carrefour pentru două ore, sâmbăta, începând cu ora 17:00”, se arată în minuta Tribunalului București din data de 27 februarie.
Coincidență sau nu, imobilul situat pe strada Ileana Cosânzeana din Capitală este gard-în-gard cu Școala gimnazială nr. 280.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.