duminică, 4 iunie 2017

Tony Berbece — Cea mai periculoasă armă a teroriștilor

Teroriștii au centuri cu explozibil, au pistoale, au cuțite, mai nou folosesc camioane ca "armă", însă eu zic, alături de alte milioane de oameni, că cea mai periculoasă armă a lor este credința aceasta care îi îndeamnă la omorârea infidelilor. Atât timp cât vor avea o carte în care să citească și din să-și hrănească foamea de a ucide ei vor continua să o facă și vor izvorî de unde nu te aștepți.
Cât timp vor avea o carte în care vor găsi că voia dumnezeului lor este să-i omoare pe cei ce nu cred ca ei atunci își vor făuri armă din orice.

Părerea mea este că demonii care conduc această "credință" din care izvorăște moartea au găsit cel mai prielnic moment să atace Europa, este momentul în care creștinii își dărâmă Bisericile sau le transformă în cluburi sau săli de fitness. Ei iată de ce e bună Biserica, a dat oamenilor vigilență și putere să lupte cu păgânismul.
Dragă "creștine" dacă nu te trezești diavolul te va umili cum știe el mai bine, te va face de râs la tine acasă, vei umbla cu burta plină dar cu teroarea în inimă.
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.