duminică, 4 iunie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India

Dumnezeu este stânca și apărătorul nostru în orice vreme. Noi trebuie să ne ascundem în El și orice furtună va trece. Fiecare rugăciune a Duhului Sfânt este un prilej de a ne ascunde în Dumnezeu. În Numele Lui, vă îndemn să ne rugăm pentru:

         
 Bala para este un sat în vecinătatea orașului Jalpaiguri. Este unul dintre locurile unde facem școala duminicală. Aceasta se face o dată pe lună, în adunarea noastră și de trei ori în sat. Oamenii din Bala para nu sunt creștini. Dar ei au cerut ca un program de evanghelizare să fie organizat în satul lor. Ei ne-au ajutat de asemenea mult în pregătirea acestui program. Rugați-vă pentru echipa care se ocupă de acest loc: Rahul, Sumitra, Ratna, Daniel și Bamuni. Rugați-vă de asemenea pentru mântuirea prietenilor lui Rahul și Suvo.

             
Noii copii
          Rugați-vă pentru mântuirea familiilor lui Ajay și Titoli, care sunt în totalitate necreștine. Rugați-vă pentru adaptarea familiei noastre și a copiilor la schimbările datorate adaugării noilor copii. Ajay Das (9 ani) a sosit în casa noastră pe 25 mai. Titoli Sarkar (5 ani ) a fost la început lăsată numai în timpul zilei. Dar de pe 24 mai, mama ei a ‘uitat-o’ la noi. Băiatul lui Roghu Nath (16 ani) este singurul copil dintr-o familie creștină. Tatăl lui vrea sa îl lase, pentru început, numai sâmbăta și duminica în casa noastră.

          
Frații care vor merge la școala biblică din Bengalore.
          Rugați-vă pentru pregătirea, de a merge la școala biblică din Bengalore, a trei frați: Son, Jayanto și Bishojit. Ei vor pleca pe 5 iunie.
        
           
Centrul de dezintoxicare
          Rugați-vă pentru întărirea în credință a noilor creștini, care lucrează în centrul de dezintoxicare. Rugați-vă ca să fim o încurajare, prin Cuvântul lui Dumnezeu, pentru toți cei din acest centru (îi vizităm o dată pe săptămână).

        
  Întâlnirea de rugăciune a tuturor bisericilor din Jalpaiguri
          Săptămâna aceasta am avut două întâlniri cu frați și surori din alte biserici din Jalpaiguri. Rugați-vă ca să putem crește spiritual, împreună dar și separat.
 

          Botezuri
          Astăzi (27 mai), prin voia lui Dumnezeu, vom avea un alt program de botez. Avem în vedere ca Sagarika, Sompa și câțiva credinciosi din triburile adibași să fie botezați. Rugați-vă să se facă voia lui Dumnezeu în viața celor ce vor încheia legământ cu El.
 
          Bucurați-vă în Domnul Isus! Iarăși vă spun bucurați-vă! Bucuria voastră să fie cunoscută de toți oamenii! El vine pe nori și răsplata Lui este cu El. Amin

 Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.