După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 iunie 2017

Apel la rugăciune pentru Biserica persecutată!

Conform Indexului mondial de persecuție editat de Open Doors pentru anul 2017, în lume, sunt persecutaţi foarte grav peste 215 milioane de creştini, de pe toate continentele. Acestora le sunt negate drepturile fundamentale, în primul rând libertatea practicării credinței creștine.

          Din populaţia de 4,83 miliarde de oameni din cele 50 de ţări menţionate în Index, 13% sunt creştini, adică 650 de milioane. Conform datelor prezentate, 1 creştin din 12 care trăieşte acum în lume este supus unui "nivel înalt de persecuţie". Jumătate dintre aceştia trăiesc în Etiopia, Nigeria şi China. În 21 dintre cele 50 de ţări, nivelul de persecuţie este de 100%, ceea ce înseamnă că creştinii sunt opresaţi, persecutaţi şi vânaţi în cele mai diverse şi eficiente formule.

          În anul 2016, cel mai mare număr de creştini ucişi s-a înregistrat în Nigeria, Pakistan şi Kenya, iar în 12 ţări (Coreea de Nord, Somalia, Afganistan, Irak, Iran, Yemen, Maldive, Arabia Saudită, Turkmenistan, Brunei, Bouthan şi Tadjikistan) este aproape imposibilă recunoaşterea legală a creştinilor. Se vorbește de o medie de o sută de mii de creștini uciși în fiecare an pentru credința lor în ultimul deceniu, adică în medie cinci creștini pe minut.  

          În 2017 au fost atacate 1.188 de biserici, cele mai multe cazuri fiind înregistrate în Pakistan, China şi Vietnam.

          Pentru al patrulea an consecutiv, indicele de persecuţie a creştinilor este în creştere. Așadar, să nu ignorăm realitatea crudă a fraților și surorilor noastre din lumea întreagă care sunt persecutați și să mijlocim fierbinte pentru ei înaintea lui Dumnezeu. 

          Ghidul de rugăciune pentru Biserica persecutată ne invită să ne alăturăm creștinilor din lumea întreagă care mijlocesc constant și pentru motive concrete.

          Ghidul de rugăciune costă 3 lei și poate fi comandat la secretariatkairos@gmail.com sau la numărul de telefon 0728.323.487. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.