miercuri, 24 mai 2017

Ziua - Catedrală, noaptea - Moschee. Deputatul Eugen Tomac acuză PSD că pe sistemul „ziua, păcălim, noaptea construim” s-a dat liber la construcția moscheii la București: Sfidează opțiunea majorității românilor și ignoră sensibilitățile politice și culturale ale Europei din acest moment...

Deşi, public, PSD a avut grijă să se declare împotriva construcţiei moscheii la Bucureşti, pe furiş, planul este în derulare şi chiar avansează în ritm alert. Aflăm zilele acestea de la Autoritatea afacerilor religioase din Turcia că proiectul este aproape finalizat, construcţia urmând să înceapă chiar anul acesta. Pe sistemul „ziua, păcălim, noaptea - construim”.
Nu am fi fost deranjaţi de cultul lui Ponta pentru Erdogan dacă această opţiune s-ar fi manifestat în spaţiul personal al ex-premierului PSD. Iar prin faptul că Guvernul PSD are un vicepremier musulman, am demonstrat toleranţă şi bună credinţă a românilor faţă de minorităţile etnice şi religioase cu care a convieţuit în pace de-a lungul secolelor.
Ne deranjează însă faptul că PSD ia decizii pe furiş, sfidând opţiunea majorităţii românilor şi ignorând sensibilităţile politice şi culturale ale Europei din acest moment. Am spus-o de nenumărate ori. Musulmanii din România îşi pot păstra credinţa şi fără a transforma Bucureştiul într-un loc de pelerinaj pentru musulmanii din Europa.


Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.