După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 24 mai 2017

Câmpina TV: "Patrula antidrog în școli", un proiect derulat de Colegiul "Istrati" Câmpina și Liceul "Ioan Pascu" din Codlea (VIDEO)

Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" din Câmpina și Liceul Teoretic "Ioan Pascu" din Codlea au încheiat un parteneriat prin care își propun să lupte împreună împotriva consumului de droguri. "Patrula antidrog în școli - Ce te costă să fii cool?" este numele proiectului comun derulat de cele două instituții de învățământ.
În ultima perioadă, a crescut numărul elevilor care consumă droguri, iar efectele campaniilor antidrog desfășurate în școli par a nu exista. Conform statisticilor, numărul consumatorilor de droguri din unitățile de învățământ s-a dublat în ultimii ani, iar acesta este un lucru foarte bine cunoscut de multă lume, dar de multe ori negat sau ignorat. Pornind tocmai de la aceste statistici, două licee au decis să încheie un parteneriat pentru a încerca să lupte, în felul lor, împotriva consumului de droguri. Ideea de bază a acestui parteneriat este aceea că tinerii nu trebuie să-și caute fericirea în droguri. Există multe alte posibilități pentru a depăși momentele neplăcute, necazurile, problemele de acasă, de la școală, din societate, după cum spunea profesorul Nicolae Geantă de la Colegiul "Istrati".

Continuarea pe www.campinatv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.