vineri, 5 mai 2017

TV M Neamț.ro: FINLANDEZII SUNT DIABOLICI - COPIII CAMELIEI SMICALĂ, INFORMAȚI CĂ MAMA LOR E O INFRACTOARE

Statul finlandez se arata a fi de-a dreptul diabolic. Institutiile din Finlanda si-au dat mana si lupta contra unui singur om. Un stat contra unui singur om, contra Cameliei Smicala. Pe masura ce acest scandal ia amploare si tot mai multi oameni isi arata indignarea si revolta vizavi de mizeriile indurate de medicul din Piatra- Neamt, statul finlandez se incranceneaza impotriva ecesteia si recurge la gesturi tot mai extreme.
Dupa ce i-au fost rapiti copiii in urma cu doi ani si dupa ce aproape zilnic i s-au pus piedici, finlandezii nu se multumesc doar sa o condamne la inchisoare in mod abuziv pe Camelia si iata ca astazi, copiii sai au fost informati de Protectia Copilului din Finlanda ca mama lor e o infractoare:
Protectia copilului a dat ordin ca,copiii sa fie informați ca am fost condamnata si ca sunt o infractoare. Si ca in presa finlandeză a aparut asta. 
Am fost informată expres despre acest ordin de la casa de copiii a lui Mihai. 
Incearca sa intimideze copiii sa renunțe la lupta ca sa nu intru eu in inchisoare”, a scris Camelia Smicala pe contul ei de facebook

Continuarea pe www.tvmneamt.ro
Vezi și alte articole publicate de NewsNet Creștin despre Cazul Smicală: AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.