După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 2 mai 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

        
  Îi mulțumim Domnului pentru modul minunat în care a lucrat în viețile noastre. Vă mulțumim că v-ați rugat împreună cu noi!

          
Domnul ne-a ajutat și deja am primit vizele lui Raja și Baruch! Vinerea trecută am depus documentele și ni s-a spus că poate dura până la două săptămâni. Atunci am încercat să luăm bilete de tren ca să ne întoarcem acasă, urmând ca Raja să revină în Delhi, pentru a ridica vizele când vor fi gata. Dar Domnul așa a lucrat, că două zile la rând am încercat să obținem bilete de tren, dar nu am reușit ( aici în India, dacă ai nevoie de bilete de tren de pe o zi pe alta, se pot cumpăra în regim de urgență doar la o anumită oră, timp de câteva minute, în ziua precedentă călătoriei. Fiind așa de mulți oameni, a fost foarte greu să se găsească bilete). Apoi, duminică, Baruch s-a îmbolnăvit brusc, cu febră mare și dizenterie. În câteva ore a ajuns într-o stare foarte gravă. Am mers la doctor, și cu tratamentul dat, cu ajutorul Domnului și-a revenit până a doua zi.

          Luni am încercat din nou să luăm bilete pentru a pleca marți din Delhi. Noi i-am spus agentului să ne ia bilete la un tren care pleca de dimineață, dar el a reușit să găsească bilete la un tren mai bun, care pleca după amiază. Și așa a lucrat Domnul, că marți dimineață, ne-au anunțat de la ambasadă că vizele sunt gata, Raja s-a dus și le-a ridicat, iar apoi am putut pleca cu bine spre casă, el nefiind nevoie să mai facă un drum. Ieri am ajuns cu bine acasă, în Gorubathan, și
 Îl lăudăm pe Domnul pentru modul minunat în care a lucrat! Domnul este credincios și a făcut ca toate lucrurile să lucreze împreună spre binele celor ce-L iubesc! Ne rugăm și nădăjduim să putem ajunge cu bine în Romania, pe 17 mai, cu ajutorul Domnului!

          Rugați-vă pentru banii ce ne mai sunt necesari pentru plata completă a biletelor de avion
. Nădăjduim să ne putem întâlni cu cât mai mulți dintre dumneavoastră, și ne rugăm ca Domnul să ne folosească și să ne facă o binecuvântare pentru toți cei pe care îi vom întâlni!
 
Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja si Baruch

Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
 
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.