După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 2 mai 2017

Agenția KAIROS: Rugăciune pentru echipa de misiune în Mongolia - construcții - Mai 2017

Ultimele vești, noi provocări

          Cu ajutorul Domnului, cei care ne-am pregătit pentru lucrarea din Mongolia, am pornit la drum cu mașina, ieșind din țară pe 30 aprilie seara. Pe 1 mai de la 10 a.m. (acum e 18:30) suntem la granița cu Rusia și încă mai avem 85 de mașini înaintea noastră. Ne rugăm să ajungem în 5 zile, ca să avem cât mai mult timp la dispoziție pentru terminarea lucrărilor la clădire (de care este nevoie pentru tabere). Avem de parcurs încă 7500 km. Desigur, noi planificăm, dar El decide. Va trebui să fim foarte organizați și mai ales să nu staționăm prea mult timp. Fiecare oră contează pentru că trebuie să ne întoarcem în 30 de zile.

          Avem nevoie de rugăciunile voastre, ca Domnul să ne dea putere să putem conduce aproape continuu, ceea ce nu va fi ușor. Dar mai ales rugați-vă ca Domnul să ne țină sănătoși (în special mijlociți pentru Costică: are mari dureri de măsele pe partea dreaptă, care e umflată, dureri care cedează la 4 tipuri de medicamente). Rugați-vă să ne păzească Domnul de orice accident, și să avem energia necesară atunci când vom ajunge la destinație ca să putem face ceea ce trebuie, după planul Lui.

          Rugați-vă pentru Sami și Ani Șoldan, care au nevoie de putere în toată această perioadă în care le vom fi oaspeți
. Știm că Sami va alerga după materiale și tot ce vom mai avea nevoie.

         Rugați-vă și pentru finanțele necesare lucrării și nevoilor noastre ca echipă (Sami a avut probleme cu accesarea fondurilor din cont).

          Rugați-vă ca Domnul să poarte de grijă și familiilor noastre, acasă.

         
Mulțumim că ne sunteți alături!
Domnul să vă binecuvânteze
!
 
Slujind Domnului împreună cu voi,
Emil Lețu, Elisei Popa, Răzvan Toma,
 Costică Dragu și Daniel Popa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.