După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 21 mai 2017

Patriarhul B.O.R., amenințat de homosexuali la marșul diversității: „Daniele, nu uita va veni și vremea ta!„

Cei care au luat parte sâmbătă, în București, la „marșul diversității” au afișat pancarte cu tot felul de mesaje în favoarea diversității și anti discriminare. Printre aceste mesaje, a putut fi zărit unul pe care scria „Daniele, nu uita, va veni și vremea ta”, scrie ActiveNews.ro.

Vlad Viski, președintele  unei asociații obscure, MozaiQ, organizație comunitară a persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și persoane transgender) din România, a explicat pentru ActiveNews, care este semnificația mesajului de pe afișul respectiv. Și, desigur, despre care „Daniel” este vorba.

„Este vorba despre Patriarhul Daniel, care are extrem de multă putere în România de astăzi și care ar trebui, și chiar Biserica Ortodoxă în ansamblul ei, își depășește limitele constituționale și sociale și încearcă să modifice actul fundamental”.

Rugat să explice, mai exact, care este sensul acestui mesaj, Viski a evitat să dea un răspuns clar.

„Aceste banere sunt făcute ca să rimeze, de diverși voluntari. Nu știu care este sensul acestui mesaj. Poate să însemne foarte multe lucruri. Nu cred că cineva vrea să îl amenințe pe Patriarhul Daniel, cred că e doar necesară menționarea lui ca Preafericit și ca șeful celei mai mari instituții sociale, așa cum este Biserica Ortodoxă Română. Și nu are nimeni niciun fel de gânduri rele. Cred că, de-alungul anilor, Biserica a fost respectată de noi, dar Biserica nu ne respctă pe noi”, a spus președintele  asociației MozaiQ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.