După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 mai 2017

Finlanda replică prin persecuții la adresa copiilor în urma demonstrațiilor de solidaritate în Cazul Smicală. Macarie Drăgoi va încerca să ajungă la copiii izolați: „Nu trebuie abandonată lupta!"


După demonstrațiile de solidaritate națională desfășurate ieri la Ambasada Finlandei, în București, și în Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Babadag, Botoșani, Iași și Constanța și Toronta, Finlanda a decis să replice prin amenințări la adresa copiilor Smicală, scoase din repertoriul fenomenului "reeducării" de la Pitești. Astfel, ieri, Mihai, băiatul de 12 ani separat de sora sa, Maria, în vârstă de 11 ani, imediat după inceperea manifestațiilor de protest a fost luat de la casa de plasament din Tampere și transportat la o casa de copii "cu probleme de adaptare", aflată izolată, într-o pădure, la 100 km de oraș, unde nu va mai avea acces la o instituție de învățământ publică. Seara a fost adus înapoi cu explicația că "acolo va ajunge", ne-au informat apropiați ai familiei Smicală. Amenințarea este implicită.
 
Ministerul de Externe al României a recunoscut într-un documentar al situației transmis ActiveNews și ulterior opiniei publice, în preambulul demonstrațiilor de solidaritate de ieri, că nici ambasadorul nici consulul nu au mai avut acces la cei doi copii, deși aceștia sunt cetățeni români, în urma refuzului autorităților finlandeze, furnizat Ambasadei României printr-o scrisoare trimisă prin Poștă. În acest moment Finlanda, stat UE, la fel ca și România, încalcă mai multe Convenții europene în materie de drepturi parentale și ale copilului cât și articole din Declarația Universală a Drepturilor Omului, fără să dea semne că i-ar păsa de aceasta sau de menținerea unor relații diplomatice de parteneriat firesc între două state ale Uniunii Europene. Se pune întrebarea firescă: ce va face statul român, altceva decât a a da din umeri?

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.