După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 mai 2017

Coaliția pentru Familie — Intenția de impunere în România, contrar voinței populare, cu sprijinul unor forțe externe, a așa-zisei „căsătorii între persoane de același sex” este nedemocratică...

Oana Băluță, profesoară la Universitatea București și activistă de partid (pardon, „activistă feministă”) a spus sâmbătă la „Marșul Diversității” că inamicul numărul unu al democraţiei în România este Coaliţia pentru Familie, al cărei demers de protejare a familiei în Constituţie ar reprezenta o „limitare a drepturilor altora”.
Noi credem că mai mare inamic al democrației în România este cel care desconsideră deciziile Curții Constituționale. În 20 iulie 2016, CCR a decis unanim că inițiativa legislativă a cetățenilor de revizuire a art. 48(1) din Constituție este constituțională și că nu încalcă drepturile nimănui (http://coalitiapentrufamilie.ro/care-sunt-etapele-revizuir…/). Proiectul este pe cale de a fi adoptat de Parlament, organul reprezentativ suprem al poporului, iar punctul final al campaniei va fi referendumul național, care, conform aceleiași Constituții, este o modalitate de exercitare a suveranității naționale.

Deci, inițiativa nu poate fi „nedemocratică”. Dimpotrivă; ea a pornit și va continua până la capăt pe aceeași cale, riguros legalistă și civică.
În schimb, nedemocratică este intenția de impunere în România, contrar voinței populare, cu sprijinul unor forțe externe, a așa-zisei „căsătorii între persoane de același sex”. Aceasta nu este înscrisă în niciunul dintre tratatele internaționale de drepturile omului la care suntem parte. Ca atare, România nu are nicio obligație de a legifera în acest fel - cu atât mai puțin la presiunile unei infime minorități care, cu toată publicitatea agresivă făcută de săptămâni întregi și cu încurajarea a zeci de ambasade străine, nu a putut scoate în stradă decât câteva sute de persoane.
Evident, Oana Băluță și colegii sunt liberi să continue să se facă de râs - la propriu și la figurat, cu astfel de declarații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.