duminică, 23 aprilie 2017

✉ Scrisoare misionară: Fernando şi Carolina Frîncu, Brazilia

Pace ,
          Mă bucur să vă scriu din nou. Slavă Domnului, anul acesta este plin de oportunități ceea ce face ca să fiu foarte aglomerat. Peste puțin timp o să fiu plecat în alt stat, pentru 3 zile, la o conferință despre evanghelizare, apoi plec direct spre România, unde voi sta 15 zile.
          Am anexat un fișier cu mai multe detalii și poze despre ultimile călătorii misionare, dar și despre cea pe care o voi face în România .
          Nu pierdeți oportunitatea de a fi parte cu noi, din această minunată lucrare la care am fost chemați.Dumnezeu este cel care a ales ca lucrarea sa fie făcută în echipă. Fiecare este important în această lucrare: atât cei care merg , cât și cei care se roagă , dar și cei care susțin financiar.

Fiți alături de noi în lucrarea de slujire a celorlalți!

Al vostru frate în Domnul,
Fernando

 Fernando este de origine română şi s-a implicat în misiune în Brazilia încă din 2003. În 2005 s-a căsătorit cu Carolina, de origine braziliană, şi împreună îl slujesc pe Domnul în Nord-Estul Braziliei. Pe lângă lucrarea din biserica locală, Fernando predă cursuri de teologie la mai multe seminarii, coordonează cursuri de master, este implicat în lucrarea de evanghelizare, de predicare şi, alături de soţia sa, slujeşte în lucrarea cu copiii.  Împreună au trei copii: Levi, Clara şi Daniel      

Dacă Domnul vă pune pe inimă să susțineți și financiar acest proiect, puteți dona în următorul cont :
Moneda: Euro
Banca Transilvania
Cont curent euro (IBAN ): RO95BTRLEURCRT0316128001
Frîncu Fernando Eduard 
 

Pentru a putea citi scrisoarea integrală primit de la fr. Fernando, vă rugăm click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.