duminică, 23 aprilie 2017

APC solicită demisia ministrului Sănătății! Barnevernet românesc: Părinții care refuză vaccinarea copiilor pot face închisoare de la 3 la 7 ani, iar copiii acestora vor fi instituționalizați

Asociația Pro Consumatori (APC) cere demisia ministrului Sănătății, Florin Bodog, după ce a fost pusă în dezbatere Legea Vaccinării. Legea conține o serie de prevederi dure, de exemplu părinții care refuză vaccinarea copiilor pot face închisoare de la 3 la 7 ani, iar copiii acestora vor fi instituționalizați! Putem vorbi de un veritabil Barnevernet românesc.

APC mai spune că în nicio țară din Uniunea Europeană nu sunt obligatorii 8 vaccinuri.

Demersul este parte a Campaniei naționale de informare și educare "Fii un Pacient ACTIV!’’ a Asociației Pro Consumatori (fosta Asociație pentru Protecția Consumatorilor din România – APC România) - campanie de informare despre drepturile și obligațiile pacienților. Campania „Fii un Pacient ACTIV!” este un îndemn adresat consumatorilor români de a-și schimba mentalitatea în privința serviciilor medicale.


„Vrem ca pacienții români să-și conștientizeze drepturile si să le ceară atunci când acestea sunt ignorate.
Domnule Ministru, Asociația Pro Consumatori vă solicită în mod public să retrageți de pe site-ul Ministerului Sănătății proiectul de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației din România, din următoarele considerente:

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.