După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 martie 2017

✡ Alfa Omega TV: Mutarea ambasadei SUA în Ierusalim - mai aproape de realitate?


Un eveniment major ar e acela ca președintele Trump să mute Ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim. Recent, a sosit o delegație din SUA pentru a spune că președintele își va ține angajamentul. Delegația, condusă de congresmanul Ron DeSantis, a sosit aici pentru a explora posibilitatea mutării Ambasadei SUA la Ierusalim. Mulți oameni credeau că Trump va face acest lucru din prima zi și, fiindcă n-a făcut-o, unii au fost dezamăgiți. DeSantis a spus că, deși nu Trump a trimis delegația, ei îi vor trimite rapoartele. 

Am socotit necesar să venim și să informăm Congresul despre locația unde ar putea fi amplasată. Trump e în poziția în care, fie se va ține de promisiune, fie va trebui să semneze o declarație de renunțare.
În 1995, Congresul a adoptat tratatul "Jerusalem Embassy Act", prin care SUA trebuia să-și mute ambasada din Tel Aviv la Ierusalim, pe care evreii o consideră reala capitală a Israelului. De atunci, fiecare președinte a semnat declarații de securitate, pentru a împiedica această mutare. Cea mai recentă, semnată de fostul președinte Obama, expiră în luna mai.
Din câte îl cunosc pe președinte, el e un om de cuvânt. Nu cred că el va semna acea declarație în aceeași lună în care evreii sărbătoresc aniversarea de 50 de ani a Ierusalimului.
Grupul a vizitat posibilele locații ale ambasadei. DeSantis nu s-a întâlnit cu liderii palestinieni de data asta, dar bazat pe întâlnirile trecute, el afirmă că nu se așteaptă la revolte în cazul mutării ambasadei.
Dacă privim la unele legături pe care le are țara noastră cu unele state arabe din Golf, de exemplu, care nu sunt de acord cu această idee, vedem că nu se concentrează în acest moment pe Ierusalim, ci mai degrabă pe Iran și pe alte probleme de securitate.
DeSantis afirmă că ar fi trei mari beneficii în favoarea mutării ambasadei. 
Primul ar fi adevărul. Avem o legătură istorică cu poporul evreu și cu orașul Ierusalim.
El a mai spus că Ierusalimul e una din cele mai vechi capitale. 
Potrivit Bibliei, regele David a făcut Ierusalimul capitala poporului evreu, în urmă cu 3 000 de ani.
În al doilea rând, cred că e important ca președintele să se țină de angajamentul făcut. În al treilea rând, cred că asta va arăta că America oferă susținere totală aliaților săi din Israel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.