După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 februarie 2017

Vasile Alexandru Taloș — Apel la rugăciune! Unitatea noastră în Hristos să nu fie zdruncinată de opțiuni politice...

Urmăriți binele cetății și rugați-vă Domnului pentru ea, pentru-că fericirea voastră atârnă de fericirea ei! (Ieremia 29:7)

Să ne rugăm pentru dreptate și pace în națiunea noastră!
Să ne rugăm pentru liderii politici și pentru toți cei ce dețin poziții de autoritate în instituțiile Statului, să folosească această autoritate cu înțelepciune și onestitate în folosul tuturor, pentru ca astfel, „să putem duce o viață pașnică și liniștită, cu toată demnitatea și cinstea.” (1 Timotei 2:1—2).
Să ne rugăm pentru cei ce protestează manifestându-și dorința de a trăi într-o țară în care să nu fie tolerată nedreptatea, corupția și abuzurile. Să fie păziți de violență și de orice formă de manipulare; să-și exprime pașnic și cu demnitate, idealurile și valorile în care cred.
Să ne rugăm pentru cei mulți care muncesc cinstit și doresc să ofere copiilor lor un viitor prosper, un climat moral și împlinire pe plan spiritual. Să aibă puterea de a promova în viața de zi cu zi, cinstea, dreptatea, bunătatea, buna înțelegere și respectul față de semeni.
Să ne rugăm ca frica de Dumnezeu și dragostea Lui să stăpânească în inimile noastre . Autoritatea dată de Dumnezeu în familie și societate, să nu fie închinată întunericului spiritual și slavei deșarte, din dorința de putere, prestigiu, parohialism, posesiuni și plăcere.
Cine întoarce violență pentru violență multiplică violența și adaugă mai mult întuneric la o noapte lipsită de stele. Întunericul nu poate izgoni întunericul: numai dragostea poate! Ura nu poate izgoni ura, numai dragostea poate! (Martin Luther King)
Unitatea noastră în Hristos să nu fie zdruncinată de opțiuni politice!
Frații mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună și vrednică de laudă, aceea să vă însuflețească! (Filipeni 4:8)
Pastor Vasile Alexandru Taloș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.