După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 februarie 2017

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

Dragii noștri,

    Începem seria e-mail-urilor noastre tematice prin a vă aduce în atenție, la finalul acestei săptămâni, câteva detalii și motive de rugăciune legate de evanghelizarea prin sport.Cum a început

      După încheierea unui lung serviciu militar în armata sovietică, Bayra ajunge să cunoască puterea Evangheliei și să-și dorească s-o împărtășească și celorlalți. Urmează cursurile unei școli biblice în Australia, după care se întoarce în Mongolia și începe o mică adunare de ghir, la periferia orașului.
       Între timp începe să lucreze ca antrenor de ping-pong într-un club sportiv, invitându-i la biserică pe copiii cu care lucrează și pe părinții acestora. S-a dezvoltat astfel o lucrare de evanghelizare printre sportivii de toate vârstele: de la copii, până la antrenori.

    Direcții de lucrare și motive de rugăciune.

    Pentru anul acesta ne propunem să folosim tenisul de masă ca unealtă prin care să ne apropiem de copii, tineri și adulți în următoarele locații:

1.   În localitatea Nalaikh (40km distanță de capitală) - ni s-a deschis o ușă de lucrare în cadrul unei școli elementare, cu elevii clasei a 4-a. Mergem acolo o dată la două săptămâni, împreună cu Christian, un adolescent credincios care ne ajută în lucrare. Îi mulțumim Domnului pentru el. Rugați-vă pentru copiii cu care lucrăm în această școală și pentru familiile lor, majoritatea provenind dintr-un mediu defavorizat.

2.     În districtul Bayanzurkh din Ulaanbaatar - în fiecare joi seară ne întâlnim aici cu copii și tineri interesați de tenis de masă, ce beneficiază atât de antrenament, cât și de un ambient creștin. Îi mulțumim Domnului pentru creșterea recentă a numărului de participanți săptămânali. Rugați-vă pentru Daniel și Faith, un cuplu misionar din Singapore care ne pun la dispoziție, pentru această lucrare, sala de activități din cafeneaua lor creștină. Domnul să le dăruiască resursele necesare să poată continua slujirea în care sunt angrenați.

3.   În centrul sportiv din cartierul 100 Ail – unde, împreună cu grupul de adolescenți, ne întâlnim sâmbăta dup-amiază pentru studiu biblic și antrenament. Rugați-vă pentru mai multă deschidere către adevărurile spirituale din partea acestor tineri.

4.   Călătoriile misionare - o dată la 3 luni dorim să facem câte o călătorie misionară în diferite provincii din Mongolia pentru a proclama mesajul Evangheliei și acolo, organizând aceste programe în parteneriat cu biserici locale sau misionari situați în zonele respective. Rugați-vă pentru călătoria pe care dorim să o facem în curând, în provincia Seleng din Nordul Mongoliei.
 
    Dacă doriți să împărtășiți motivele de rugăciune pentru această lucrare în cadrul unui grup de rugăciune, puteți descărca prezentarea atașată AICI.
 

"Să știți, dar, că mântuirea aceasta a lui Dumnezeu a fost trimisă neamurilor, și o vor asculta.” (Faptele Apostolilor 28:28)
 

Cu prețuire multă, Sami,
Ani și Chinzo


Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.