După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 februarie 2017

Jucătorul de fotbal american Benjamin Watson la Marşul pentru viaţă Washington 2017: Bărbaţii trebuie să se implice în apărarea vieții copiilor nenăscuți

Jucătorul de fotbal american Benjamin Watson, atacantul echipei The Baltimore Ravens – Corbii din Baltimore, este un cunoscut creştin american tată a 5 copii şi împreună cu soţia sa Kirsten conduce de 10 ani organizaţia caritabilă One More.
Watson lucrează și alături de organizaţia non-profit Human Coalition – Coaliţia pentru umanitate şi încearcă să determine pe cât mai mulţi bărbaţi să se implice în sprijinirea femeilor în criză de sarcină și în protejarea vieții copiilor nenăscuți. În acest sens, recomandă barbaţilor să citească cartea Avortul – ultima formă de exploatare a femeilor, pentru a afla mai multe despre cum pot să sprijine în mod eficient femeile şi copii în cadrul mişcării pentru viaţă.
Bărbaţii trebuie „să ia atitudine şi să preia conducerea în” apărarea vieţii, a declarat el la Marșul pentru viață Washington 2017.
Noi, bărbaţii, trebuie să apărăm vieţile celor inocenţi şi a mamelor lor aflate în criza de sarcină
a fost îndemnul pe care Watson l-a transmis în aplauzele unei mulţimi de sute de mii de oameni care s-au adunat pe bulevardul din faţa Capitoliului în Washington.
A venit de mult momentul în care noi să fim cu adevărat conducătorii,  îngrijitorii şi furnizorii de protecţie, aşa cum este în natura noastră să fim.
„La fel de important cum este faptul că femeile au fost campioane în a sprijini această cauză, tot aşa şi noi bărbaţii trebuie să luăm atitudine şi să conducem ofensiva în această problemă”, a declarat fotbalistul de 36 de ani mulţimii. „Chiar dacă acest lucru nu ţi-a fost demonstrat prin prezenţa unui tată în viaţa ta, tu poţi fi diferit, tu poţi schimba ceva pentru generaţiile viitoare. Bărbaţilor, noi nu ne mai putem ascunde în spatele tăcerii!”.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.