vineri, 10 februarie 2017

Parlamentul European recomandă statelor să recunoască adopția copiilor de către cuplurile unisex

Parlamentul European a adoptat pe 2 februarie o rezoluție care solicită celor 28 de state membre să-și recunoască reciproc certificatele de adopție în mod automat. Sub pretenția că astfel ajută părinți și copii deopotrivă, ascunsă în text stă intenția periculoasă de a obliga statele membre să recunoască de facto adopțiile de copii în cuplurile de același sex, chiar dacă acestea sunt ilegale în țara respectivă.

Rezoluția a fost adoptată cu 533 de voturi la 41, cu 72 de abțineri.
Deși Tratatul de funcționare al Uniunii nu permite PE să aibă inițiative legislative direct, rezoluțiile – care, reamintim, nu au putere de obligativitate – pot solicita Comisiei, adevăratul organ legislativ, să inițieze o astfel de procedură.
Rezoluția PE propune un Certificat European de Adopție pentru a grăbi procesul de recunoaștere automată și cere Comisiei să propună reguli pentru reglementarea în toate statele a recunoașterii automate a „adopției interne”, adică aceea în care copiii și adoptatorii sunt rezidenți în aceeași țară.
Eurodeputații solicită de asemenea „standarde comune minime” pentru definirea unor „bune practici”. Aceasta este una dintre modalitățile utilizate de lobby-ul homosexual pentru a-și promova agenda prin reglementări administrative în loc de dezbateri deschise.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.