vineri, 10 februarie 2017

Evenimentul Zilei.ro: EXCLUSIV. Scrisoarea unui CUPLU GAY către TATĂL copiilor adoptați: Este mereu un loc mare pentru tine în inima copiilor tăi

În noaptea de joi spre vineri, Florin Barbu a postat un mesaj tulburător, o scrisoare de la cuplul gay care a luat în adopție copiii ”confiscați” de serviciile sociale britanice.

Vă reamintesc faptul că Barbu se stabilise în Marea Britanie împreună cu concubina sa, Claudia Racolța. Împreună au doi copii, Diana, acum în vârstă de 9 ani, și Andy, de 6 ani. În 2014, din cauza certurilor dese dintre părinți, copiii au fost ridicați de asistenții sociali. După doi ani de procese – în care, la un moment dat, se cerea chiar arestarea tatălui natural – copiii au fost pierduți definitiv și dați în adopție unui cuplu gay din Marea Britanie. Acum, Florin Barbu își îndreaptă ultimele speranțe către CEDO. Un amănunt interesant, relevat în EvZ anul trecut, statul român a fost acuzat de un judecător englez că a stat impasibil timp de doi ani, în ceea ce privește acest caz.
Reproduc mai jos mesajul tatălui trecut deja de limitele disperării și scrisoarea primită de la noii părinți ai Dianei și ai lui Andy.

Scrisoarea este scrisă de cei care au copiii
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.