După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 aprilie 2016

Romanian Times.ro: De ce ne-am adunat pe 16 aprilie?

Pe data de 16 aprilie 2016, comunitatea română din întreaga lume a intrat în filele istoriei, și poate și în Cartea Recordurilor: românii s-au adunat în 60 de orașe din 20 de țări cu un singur țel: pentru a protesta comportamentul unei instituții a protecției copilului din Norvegia numită Barnevernet, care a smuls din sânul familiei 5 copii pentru că aceștia au fost îndoctrinați religios de către părinți și bunici.
La proteste au participat români din toate denominațiunile creștine religioase. A fost un moment în care românii și-au lăsat diferențele la o parte și s-au adunat cu mic și mare într-un gând și o voce. A fost o zi în care am fost mândru că sunt român, că sunt creștin.
La protestul din Portland au fost peste 3000 de suflete, dar numărul acesta nu contează atât de mult cât contează că am fost împreună, o comunitate unită.
Ne-am adunat pe 16 aprilie pentru că suntem triști, supărați și ne pasă de cei din jurul nostru, de ai noștri. Cea mai importantă, prețiosă și sacră celulă a societății noastre este sub atac: FAMILIA așa cum a creat-o Dumnezeu, soț, soție și copii. Am fost și suntemvocea celor fără grai, pentru copiii noștri. Știm cu toții povestea familiei Bodnariu și luptele lor. Internetul este presărat cu povestea lor tristă. O știe tot românu din orice colț a lumii.
Continuarea pe www.romaniantimes.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.