După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 9 octombrie 2015

Pastor Irinel Cazacu la Biserica Baptistă Betel Atena

Duminică, 
11 Octombrie 2015, 
ora 9:00, 
pastorul Irinel Cazacu 
va sluji la 
Biserica Baptistă Betel 
din Atena

Adina și Paul Iliescu la Biserica Bethel Ploiești


Sărbătoarea Roadelor la Biserica Sfânta Treime Constanța


Suicidul devine legal în California


Sărbătoarea Mulţumirii la Primăria Huși


Lansare de carte la Timișoara: Se stinge o lume - de Remus Runcan

Știu că pare anacronic să mai faci o lansare de carte într-o lume virtualizată, în care oamenii sunt tot mai dependenți de ecranele luminate din spate ale computerelor, televizoarelor sau telefoanelor inteligente.
Am constatat însă că în timp ce ecranele dispozitivelor electronice par că ne luminează viața, lumea noastră se cufundă în întuneric, se stinge o lume, lumea creștinismului veritabil, se stinge datorită insensibilității față de păcat, a nepracticării învățăturilor Bibliei. Dacă noi creștinii nu vom reuși să reaprindem lumina adevărului, a valorilor, a dragostei, a spiritualității, cum vom putea să facem față unui exod ca și cel pe care îl vedem acum dinspre Asia și Africa către Europa și implicit către România?
·    Este o carte despre lepră, despre leproși, despre păcat dar și depre speranță, mulțumire, spiritualitate, călăuzire...
·        Este o carte scrisă la provocarea Duhului Sfânt care a avut o lungă perioadă de așteptare dar o scurtă perioadă de editare.
·         Este o carte care nu se vinde, dar care face apel la bunăvoința fiecărui credincios care poate fi un coinvestitor, astfel încât această carte să poată fi reeditată și oferită și altora care au nevoie de ea fie că sunt: în pușcărie, în spitale, în orfelinate, etc.

Cristian Ionescu – Mesaje biblice la Biserica Emanuel Sibiu (4 Octombrie 2015)




Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Harul Ineu


Frații Groza la Lipova


La Ordinea Zilei: ✡ Ziua Holocaustului (9 Octombrie 2015)



Interviu 
cu pastorul 
Petru Lascău
pe tema holocaustului din Romania
Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

† Capelă creștină adaptată pentru musulmani


Conferința Pastorală UEO 2015

Mai multe detalii: AICI

Pastor Samy Tuțac – Sărbătorile de toamnă...

În calendarul biblic sărbătorile de toamnă au o însemnătate deosebită pentru poporul lui Dumnezeu. Acestea oferă un tipar al trezirii pentru fiecare persoană sau națiune. Sunt trei sărbători în luna a șaptea, din calendarul evreiesc.

Prima este Sarbătoarea Trâmbițelor, în ziua întâia a lunii a șaptea. Este ziua în care poporul era atenționat că începe "înaltul zilelor sfinte", un timp al cercetării și apropierii de Dumnezeu.

Apoi urma Ziua Ispășirii, cea mai importantă sărbătoare, în a zecea zi a lunii a șaptea. Ziua ispășirii era o zi a pocăinței și a restaurării întregului popor.

 În a cincisprezezea zi a lunii a șaptea începea Sărbătoarea Corturilor și ținea șapte zile. Acestea erau zile de amintire, de mulțumire și de bucurie. Era un timp în care poporul trăia în corturi, experimenta  gloria lui Dumnezeu și se bucura de părtășia cu El. Pentru că orice piedică și păcat au fost îndepărtate în Ziua Ispășirii, bucuria celebrării prezenței lui Dumnezeu era maximă. Sărbătoarea Corturilor era și o sărbătoare a mulțumirii pentru roadele câmpului și pentru toate binecuvântările lui Dumnezeu. Era și o sărbătoare a recunoștinței și de aceea nimeni nu venea cu mâinile goale, ci fiecare dădea cât putea, după binecuvântarea pe care i-a dat-o Dumnezeu.

Întâlnirea românilor creştini din Huddersfield, Anglia


Vladimir Pustan la Biserica Dragostea Bristol, Anglia


Emil Bartoş la Biserica Sfânta Treime Bistriţa

Dragi prieteni, 
Va asteptam pe toti cu drag luni, 12 oct, sa participati la intalnirea noastra care va avea ca tema: 

INVAZIA TEHNOLOGICA - CUM NE AFECTEAZA NOILE DESCOPERIRI TEHNOLOGICE VIATA MORALA, EDUCATIONALA SI SPIRITUALA. 

Conferinta va fi sustinuta de fratele Conf. Dr. Emil BARTOS. Mai multe despre domnia sa puteti afla aici: www.itpbucuresti.ro

Intrarea va fi libera! Va rugam sa veniti si cu prietenii vostri!

Pastor Ovidiu Petric – Dumnezeu nu vrea să conduci Volkswagen dacă...

Sună destul de hilar titlul, daca nu chiar trivial pentru unii, însă principiul care intră in jocul marii controverse in care se află gigantul auto in momentul de față este următorul - si este unul fundamental: moralitatea influentează economia - moralitatea este chiar fundamentul economiei de piață.

Dacă cineva are dubii in privința acestui adevăr trebuie doar să verifice prețul acțiunilor companiei Volkswagen la bursă si să înceteze sa se mai întrebe de ce acesta e in picaj. Starea economică a companiei este strâns legată de starea morala profund avariată a membrilor / liderilor grupului Volkswagen care s-au gândit sa umfle profitul gigantului auto pe baza unei minciuni.

In felul acesta uriașa companie germană a ajuns să fie implicată in scandalul de amploare, arhi-cunoscut de-acum, dupa ce a recunoscut ca a echipat 11 milioane de vehicule vandute la nivel mondial (dintre care 2,8 milioane in Germania) cu un soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel.

Scandalul a fortat demisia directorului general Martin Winterkorn, care a fost inlocuit cu Matthias Muller, directorul Porsche, una dintre cele 12 marci care apartin Volkswagen, precizează ziare.com

Desigur ca preferința mărcii auto nu reprezinta o chestiune ce ține de moralitate. Latura morala ține de modul in care este creat si prezentat un anumit produs. Cand vorbim de un produs falsificat cu bunastiinta, ar trebui ca potențialii clienți sa fie corect informați si avertizati pentru a  sta la distanță de oferta respectivă.

✔ Botez la Biserica Baptistă Betania Castellón, Spania


✡ Ziua Națională a Comemorării Holocaustului din România

Azi 9 Octombrie se comemoreaza victimele Holocaustului din Romania si teritoriile aflate sub administratie romaneasca.
"Numărul total al evreilor români şi ucraineni care au pierit în teritoriile aflate sub administraţie românească este între 280.000 şi 380.000, se arată în Raportul final al comisiei internaţionale pentru studierea Holocaustului din România."
Sa nu uitam nici faptul ca, la astfel de ura, discriminare si actiuni a contribuit pe langa frica de ceea ce este diferit, superstitiile, "argumentele" politice (economice) si anumite invataturi false ale crestinismului.