După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 9 octombrie 2015

Pastor Samy Tuțac – Sărbătorile de toamnă...

În calendarul biblic sărbătorile de toamnă au o însemnătate deosebită pentru poporul lui Dumnezeu. Acestea oferă un tipar al trezirii pentru fiecare persoană sau națiune. Sunt trei sărbători în luna a șaptea, din calendarul evreiesc.

Prima este Sarbătoarea Trâmbițelor, în ziua întâia a lunii a șaptea. Este ziua în care poporul era atenționat că începe "înaltul zilelor sfinte", un timp al cercetării și apropierii de Dumnezeu.

Apoi urma Ziua Ispășirii, cea mai importantă sărbătoare, în a zecea zi a lunii a șaptea. Ziua ispășirii era o zi a pocăinței și a restaurării întregului popor.

 În a cincisprezezea zi a lunii a șaptea începea Sărbătoarea Corturilor și ținea șapte zile. Acestea erau zile de amintire, de mulțumire și de bucurie. Era un timp în care poporul trăia în corturi, experimenta  gloria lui Dumnezeu și se bucura de părtășia cu El. Pentru că orice piedică și păcat au fost îndepărtate în Ziua Ispășirii, bucuria celebrării prezenței lui Dumnezeu era maximă. Sărbătoarea Corturilor era și o sărbătoare a mulțumirii pentru roadele câmpului și pentru toate binecuvântările lui Dumnezeu. Era și o sărbătoare a recunoștinței și de aceea nimeni nu venea cu mâinile goale, ci fiecare dădea cât putea, după binecuvântarea pe care i-a dat-o Dumnezeu.


Noi avem astăzi, în multe biserici evanghelice, Ziua Roadelor sau Ziua Mulțumirii, în care îi mulțumim lui Dumnezeu pentru binecuvântările revărsate peste noi. Dumnezeu vrea ca la această sărbătoare: să ne amintească de faptele Sale mărețe din trecut pentru a ne zidi credința, dar și de promisiunile Sale pentru viitor pentru a ne da viziune. De asemenea, Dumnezeu vrea să ne conecteze, în prezent, la ritmul vieții Sale pentru a nu rata nici o oportunitate sau binecuvântare, dar mai ales, Dumnezeu vrea să ne întâlnim cu El.

Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.