După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 9 octombrie 2015

Lansare de carte la Timișoara: Se stinge o lume - de Remus Runcan

Știu că pare anacronic să mai faci o lansare de carte într-o lume virtualizată, în care oamenii sunt tot mai dependenți de ecranele luminate din spate ale computerelor, televizoarelor sau telefoanelor inteligente.
Am constatat însă că în timp ce ecranele dispozitivelor electronice par că ne luminează viața, lumea noastră se cufundă în întuneric, se stinge o lume, lumea creștinismului veritabil, se stinge datorită insensibilității față de păcat, a nepracticării învățăturilor Bibliei. Dacă noi creștinii nu vom reuși să reaprindem lumina adevărului, a valorilor, a dragostei, a spiritualității, cum vom putea să facem față unui exod ca și cel pe care îl vedem acum dinspre Asia și Africa către Europa și implicit către România?
·    Este o carte despre lepră, despre leproși, despre păcat dar și depre speranță, mulțumire, spiritualitate, călăuzire...
·        Este o carte scrisă la provocarea Duhului Sfânt care a avut o lungă perioadă de așteptare dar o scurtă perioadă de editare.
·         Este o carte care nu se vinde, dar care face apel la bunăvoința fiecărui credincios care poate fi un coinvestitor, astfel încât această carte să poată fi reeditată și oferită și altora care au nevoie de ea fie că sunt: în pușcărie, în spitale, în orfelinate, etc.

La Timișoara, lansarea va fi sâmbătă 10 octombrie de la orele 12 la Biserica Maranata, strada Versului, nr. 5 (în spatele Spitalului Județean).
Spre sfârșitul anului, dacă Dumnezeu ajută vom oferi cartea în format pdf, gratuit tuturor cititorilor de carte în format elecronic.
La lansare va participa și un grup format din tineri de la Centrul de reeducare Buziaș.
Vă așteptăm!

Remus Runcan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.