După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 august 2015

✉ Scrisoare misionară: Luminiţa Prisecaru, Etiopia

Dragii mei,

     Vă transmit salutări calde din Gawwada, unde ploi neaşteptate ne-au binecuvântat şi răcorit.
   

Ca să pot trimite aceste rânduri voi iesi cu maşina în căutare de internet! Ce binecuvântare să am această maşină şi, mai ales, să meargă. Unii dintre voi aţi auzit cumbătrâna japoneză a refuzat să mai pornească. După ce am fost nevoită să o transport până în Addis Ababa cu un camion, acolo problema s-a dovedit a fi la computerul electric de bord. Nu am reusit să îl înlocuiesc cu unul nou, pentru că ar fi fost mult prea scump. Acum e un soi de improvizaţie acolo, care îmi dă emoţii de fiecare dată când pornesc maşina. Mi-ar prinde bine, cu siguranţă, să ştiu că vă veţi ruga pentru mine. 

 
       Mereu am ştiut că depind de Domnul pentru fiecare respiraţie şi pentru fiecare pas. Acum fiecare pas s-a transformat în de fiecare dată când pornesc maşina.
          
       Aş vrea să împărtăşesc cu voi două ştiri pe scurt.


       Prima se referă la progresul semnificativ pe care autorităţile locale l-au făcut în ceea ce priveşte decizia pentru un dialect standard. Îi dau Slavă Domnului pentru acest progres şi, în acelaşi timp, aş dori să vă cer să mijlociţi în rugăciune pentru cei care nu doresc ca această decizie să fie luată. Cred că, în acest context, aş putea doar să îi numesc duşmani. Desigur că datoria creştinească este să îi iubim şi aşa vom face, însă rugaţi pe Domnul pentru noi ca dragostea noastră să crească din ce în ce mai mult în orice cunoaştere şi orice pricepere, să ştim cum să iubim în astfel de situaţii, pentru ca Numele Lui să fie sfinţit între noi şi ca motiv al acestei decizii.
        

     O altă veste bună este că fraţii şi surorile de aici vor să construiască un nou birou, pentru a-mi lăsa mie actuala casă drept locuinţă. Au început să construiască, însă există şi unii care nu sunt neapărat entuziasmaţi de această idee. Rugaţi-vă pentru noi!
          
    Vă salut cu tot dragul şi dorul românesc!

            A voastră Luminiţa, în El


Luminiţa este membră a Bisericii Filocalia din Iaşi, şi lucrează în Etiopia împreună cu Organizația Wycliffe România. Luminiţa s-a stabilit în localitatea Gedole unde învaţă limba locală a tribului Gawwada Gobeze. Dorinţa ei este de a sluji aici în domeniul traducerii Bibliei. 

Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Luminiţa, puteţi folosi următoarele conturi:

Banca Transilvania, str. Republicii, Oradea

RONRO24BTRL00501205N34078XX

USDRO48BTRL00502205N34078XX
De menţionat: Donaţie pentru Luminiţa Prisecaru

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.