După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 iulie 2015

† Romică David a plecat la Domnul!

Diaconul Bisericii Penticostale "Maranata" din Campobasso, Italia, David Romica, in varsta de doar 39 de ani a murit fiind electrocutat la locul de munca, lasand in urma 7 copii impreuna cu Lili, mama lor. Un coleg de slujba, un prieten, un caracter placut, o fiinta deosebita cu o inima si o dedicare exemplara in lucrarea celui PreaInalt a plecat totusi prea repede si fara a ne mai spune ceva, convins parca de faptul ca ne vom revedea acolo sus.

Astazi am mers la Campobasso si, rand pe rand, atat in Biserica cat si in casa familiei David, suferinta sfasietoare a mortii fulgeratoare o simteai pretutindeni. 

Am gasit o Biserica trista, indurerata; o mama sfasiata de durere dar plina de credinta, copii care poate inca nu reusesc sa perceapa ceea ce se intampla, dar aproape de mama care plangea neincetat, o neintelegere umana in dreptul tuturor dar o credinta ferma ca Dumnezeu stie mai bine de ce-i asa. Cu toti am crezut ca este doar un vis urat si inca mai speram ca o sa ne trezim maine si totul v-a fi normal, dar totusi suntem aici - Romica a plecat , parca prea repede.... vei ramane in inimile noastre. 

Rugati-va ca Dumnezeu sa-i intareasca, El sa le fie tata, sot si Mantuitor intregii familii ramase fara Romica. 
Dumnezeu sa-i binecuvinteze!

Emil Ciubotariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.