După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 iunie 2015

Pastorii Bill Patterson și John Birnie la Biserica Betleem Suceava

În perioada 19-21 Iunie Biserica Baptistă Betleem din Suceava primește vizita pastorilor Bill Patterson și John Birnie din Marea Britanie. Aceștia vor susține un număr de prelegeri cu tema "Chemarea, Condițiile și Costul Uceniciei" Vineri de la ora 18 și Sâmbătă de la ora 10, după care vor fi prezenți în cadrul întâlnirii de tineret de Sâmbătă de la ora 18. Duminică 21 Ianuarie pastorul Bill Patterson va predica în cadrul întâlnirii Bisericii Betleem de la ora 9.
Bill Patterson a simțit chemarea lui Dumnezeu pentru slujire la vârsta de 20 de ani. După o perioadă de pregătire și studiu a început o lucrare pastorală care a durat aproape 40 de ani, în special în Londra și zona Midlands. În ultimii 18 ani Bill a călătorit și a predat în Europa Centrală și de Est si Kazahstan. A slujit în Consiliul organizației Slavic Gospel timp de 10 ani după care s-a alăturat echipei de profesori din cadrul SGA.
John Birnie a început să slujească ca evanghelist și plantator de biserici în anul 1974 în cadrul Asociației Irlandeze a Bisericilor Baptiste. A urmat apoi o perioadă de slujire pastorală după care a devenit Director de Studii și lector în Teologie Pastorală și Misiologie la Colegiul Baptist Irlandez din Belfast. John s-a alăturat organizației Slavic Gospel în 2007 și în prezent slujește ca Director de Misiune. Este căsătorit cu Dorothy și împreună au patru fii și o fiică, toți căsătoriți. Au treisprezece nepoți care le produc multă bucurie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.