După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 4 decembrie 2014

Proiectul caritabil "Ajutor într-o cutie" la Cluj-Napoca


Radio Levi - 1 an de slujire

Ziua de astăzi pentru echipa Radio Levi  înseamnă împlinirea a 1 an de slujire. Poate părea puțin sau mult, însă important este că 4 decembrie 2014 ne gasește dornici de a continua. 

Sacrificiile pe care fiecare le facem, devin mici de tot în comparație cu bucuria și sansa pe care o avem de a face ceva pentru Dumnezeul nostru.

Parcă mai ieri demaram un sondaj pe site și facebook legat de numele viitorului post de radio online.

Zilele și lunile au trecut iar implicarea în această lucrare a celor ce formăm echipa Radio Levi a produs automat și dorința de a ne apropia de Dumnezeu mai mult.

Multumim lui Dumnezeu pentru ajutor, bisericilor din Resita si in mod special bisericii Izvorul Vietii pentru sustinere  și nu în ultimul rând vouă ascultătorilor noștri.

La mulți și binecuvântați ani RADIO LEVI!

☉ Conferință de tineret la Biserica Penticostală Muntele Sionului Madrid

Sursa: AICI

† O nouă biserică în Sibiu: Biserica Metodistă Unită “Lumină din Lumină”

Vă anunțăm cu mare bucurie că în data de 23 noiembrie 2014 a luat ființă în Sibiu o nouă Biserică Metodistă Unită. Prin urmare, aceasta este cea de-a doua Biserică Metodistă Unită dintr-o zonă urbană. În anul 2012 Pastorul Cristian Istrate a simțit chemarea de a pune piatra de temelie a unei noi lucrări.
Cristian Istrate, pastor al Bisercii Metodiste Unite “Lumină din Lumină”, SIBIU
Cristian Istrate. Funcția: pastor al Bisercii Metodiste Unite “Lumină din Lumină”, SIBIU
Originar din Cluj, s-a mutat un an mai târziu împreună cu familia sa în Sibiu pentru a începe un proces de constituire a unei noi biserici. Acest proiect a fost aprobat şi susţinut de Episcopia Bisericii Metodiste Unite pe Europa Centrală şi de Sud. Deși au fost diverse obstacole, după un an şi şase luni Dumnezeu a făcut posibil ceea ce părea imposibil și, astfel, planul Său a prevalat, luând naștere o nouă biserică.
Numele bisericii este “Lumină din Lumină”. El îşi are originea în crezul niceean și exprimă viziunea bisericii, adică trăirea în totală dependența de Lumina care este Isus Hristos şi umblarea în această lumină. În același timp, numele bisericii arată faptul că membrii ei doresc ca viața lor de zi cu zi să fie o lumină pentru cei din jur, un factor de influență pozitivă pentru transformarea societății.
Nu în ultimul rând, membrii bisericii doresc ca, având numele ancorat în crezul tuturor creştinilor, să creeze poduri de prietenie, unitate şi colaborare cu toate denominaţiunile creştine.
Pastorul Cristian crede că Sibiul este un oraş al diversităţii şi că “unitatea în diversitate” poate exista. Biserica Metodista Unită din Sibiu este deschisă la dialog și parteneriate atât cu bisericile creștine istorice, cât și cu cele protestante sau neoprotestante.
Serviciul de înfiinţare a fost condus de Rev. Daniel Topalski, vicar peste România şi Bulgaria. Alături de dânsul a mai fost prezent Pastorul Rareş Călugăr din Cluj-Napoca şi Rev. Allen Carmichael din S.U.A.
Biserica Metodistă Unită România

Pastor Ovidiu Petric: Morții din Marea Roșie vorbesc

Regretăm, din motive independente de voința noastră și cu acordul autorului, articolul a fost restricționat pentru public...  
NewsNet Creștin

Crăciun Studențesc cu Fitzuica la Camera de Comerț și Industrie Suceava

Fitzuica Suceava

Pastor Mihai Chidesa la Biserica Baptistă Elim Ploiești


Seară de Colinde la Biserica Peniel Londra

In aceasta Duminica (07.11.2014) la serviciul de seara Biserica Peniel va avea un program de Colinde.

Impreuna cu noi vor fi doua formatii crestine romanesti din Anglia si cantaretii Bisericii Peniel.

Cuvantul lui Dumnezeu va fi predicat de Rev. Joe Kurian de la Church of God.

Va asteptam cu drag.! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

The Peniel Penticostal Church , 1-5 Brampton Grove, Hendon Central, London, England, NW4 4AE
Sursa: AICI

Lansare de carte la Dej: Gânduri pastorale - de Ionel Mânzat și Constantin Ghioancă


Articol eliminat

Festival muzical de Crăciun la Sala Dalles București

New Levites Official 

Seară de colinde la Gleisdorf, Austria

Biserica Logos-Gleisdorf

Concert de colinde la Glendale, Arizona

Ekklesia Christian Center

Iosif Ţon: Bunătate, Adevăr și Dreptate (30)

Capitolul 13: Cel mai mare dezastru în creștinism

Citind tot ce am scris până aici și constatând că scopul pe care-l urmărește Dumnezeu este să-și facă oameni buni așa cum El este bun, ne punem întrebarea:

De ce nu este scos în evidentă scopul acesta în bisericile creștine? Sau, de ce nu este urmărit scopul acesta în bisericile creștine?

În loc să se facă lucrurile acestea, în marea majoritate a bisericilor se scoate în evidentă și este oferită doar iertarea de păcate.

Ca să înțelegem importanta crucială a acestor întrebări, trebuie să cunoaștem niște evenimente care s-au petrecut în istoria creştinismului.

Primul eveniment

În primele două secole ale existenței sale, „creştinism” (cuvânt format de la latinescul Cristus > cristianism > creştinism, iar după pronunția greacă Christos > cristosianism, aşa cum ar trebui să-l numim noi), îi denumea pe acei care se țin de Cristos şi de învăţătura Lui, aşa cum un „platonist” era şi este cineva care se ține de învăţătura lui Platon. Un cristosianist este unul care crede în ce a spus Cristos că este şi care aderă total la învăţătura Lui.

Isus Cristos era puternic ancorat în Vechiul Testament şi continua multe din învăţăturile acestuia. Mai mult, El a împlinit Vechiul Testament în sensul profetic al acestui cuvânt, adică a împlinit, în Sine şi în ce a făcut El, un număr mare de profeții ale Vechiului Testament. În același timp, Isus a făcut o ruptură mare față de Vechiul Testament, în special prin declarația Lui că „Legea şi proorocii au ținut până la Ioan (Botezătorul)” şi că „de atunci încoace se proclamă Împărăția lui Dumnezeu” (Luca 16:16 şi Matei 11:12-13).

Iată câteva lucruri pe care Isus le-a declarat ca fiind „terminate”: (1) Templul, ca centru al închinării, trebuia să fie înlăturat, deoarece de la El înainte oamenii se vor închina „în duh şi în adevăr”; (2) jertfele trebuia să înceteze, deoarece El însuși era Jertfa oferită de Dumnezeu pentru păcatele omenirii; (3) preoții urmau să-şi înceteze funcția, deoarece Hristos Însuși venea ca Marele Preot, adică singurul mijlocitor între om şi Dumnezeu.

Evenimentele lunii Decembrie la Biserica Speranţa Timişoara

Speranta Timisoara

✡ Poza și gândul zilei

Ascultaţi-Mă, casa lui Iacov şi toată rămăşiţa casei lui Israel, voi, pe care v-am luat în spinare de la obârşia voastră, pe care v-am purtat pe umăr de la naşterea voastră: până la bătrâneţea voastră Eu voi fi acelaşi, până la cărunteţea voastră vă voi sprijini. V-am purtat, şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijin şi să vă mântuiesc. (Isaia 46:3-4)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!