După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 4 decembrie 2014

Radio Levi - 1 an de slujire

Ziua de astăzi pentru echipa Radio Levi  înseamnă împlinirea a 1 an de slujire. Poate părea puțin sau mult, însă important este că 4 decembrie 2014 ne gasește dornici de a continua. 

Sacrificiile pe care fiecare le facem, devin mici de tot în comparație cu bucuria și sansa pe care o avem de a face ceva pentru Dumnezeul nostru.

Parcă mai ieri demaram un sondaj pe site și facebook legat de numele viitorului post de radio online.

Zilele și lunile au trecut iar implicarea în această lucrare a celor ce formăm echipa Radio Levi a produs automat și dorința de a ne apropia de Dumnezeu mai mult.

Multumim lui Dumnezeu pentru ajutor, bisericilor din Resita si in mod special bisericii Izvorul Vietii pentru sustinere  și nu în ultimul rând vouă ascultătorilor noștri.

La mulți și binecuvântați ani RADIO LEVI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.