După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 4 decembrie 2014

† O nouă biserică în Sibiu: Biserica Metodistă Unită “Lumină din Lumină”

Vă anunțăm cu mare bucurie că în data de 23 noiembrie 2014 a luat ființă în Sibiu o nouă Biserică Metodistă Unită. Prin urmare, aceasta este cea de-a doua Biserică Metodistă Unită dintr-o zonă urbană. În anul 2012 Pastorul Cristian Istrate a simțit chemarea de a pune piatra de temelie a unei noi lucrări.
Cristian Istrate, pastor al Bisercii Metodiste Unite “Lumină din Lumină”, SIBIU
Cristian Istrate. Funcția: pastor al Bisercii Metodiste Unite “Lumină din Lumină”, SIBIU
Originar din Cluj, s-a mutat un an mai târziu împreună cu familia sa în Sibiu pentru a începe un proces de constituire a unei noi biserici. Acest proiect a fost aprobat şi susţinut de Episcopia Bisericii Metodiste Unite pe Europa Centrală şi de Sud. Deși au fost diverse obstacole, după un an şi şase luni Dumnezeu a făcut posibil ceea ce părea imposibil și, astfel, planul Său a prevalat, luând naștere o nouă biserică.
Numele bisericii este “Lumină din Lumină”. El îşi are originea în crezul niceean și exprimă viziunea bisericii, adică trăirea în totală dependența de Lumina care este Isus Hristos şi umblarea în această lumină. În același timp, numele bisericii arată faptul că membrii ei doresc ca viața lor de zi cu zi să fie o lumină pentru cei din jur, un factor de influență pozitivă pentru transformarea societății.
Nu în ultimul rând, membrii bisericii doresc ca, având numele ancorat în crezul tuturor creştinilor, să creeze poduri de prietenie, unitate şi colaborare cu toate denominaţiunile creştine.
Pastorul Cristian crede că Sibiul este un oraş al diversităţii şi că “unitatea în diversitate” poate exista. Biserica Metodista Unită din Sibiu este deschisă la dialog și parteneriate atât cu bisericile creștine istorice, cât și cu cele protestante sau neoprotestante.
Serviciul de înfiinţare a fost condus de Rev. Daniel Topalski, vicar peste România şi Bulgaria. Alături de dânsul a mai fost prezent Pastorul Rareş Călugăr din Cluj-Napoca şi Rev. Allen Carmichael din S.U.A.
Biserica Metodistă Unită România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.