După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 noiembrie 2014

☉ Conferinţă biblică cu Nelu Poenar la A.M.E.C. Sibiu


Despre conferenţiar puteţi citi şi:


Pastor Nelu Peia - De ce a câştigat domnul Klaus Iohannis?

Dragi prieteni,
Cateva ganduri legate de alegerea noului Presedinte al Romaniei. De ce a castigat dl Iohannis Klaus, un credincios crestin care are o relatie personala cu Dumnezeu?
In primul rand pentru ca Dumnezeu S-a indurat de noi!
Apoi pentru ca majoritatea Romanilor au votat impotriva comunismului si a coruptiei, impotriva minciunii si a hotiei, impotriva arogantei, a impertinentei si a lipsei bunului simt, impotriva lipsei de integritate, a acuzatiilor false si a calomniei, impotriva manipularilor si a mituirii, impotriva dispretului fata de oameni si a lipsei de speranta, impotriva lipsei locurilor de munca si a lipsei unui trai decent, impotriva aliantelor cu Rusia si China, impotriva distrugerii economiei si a descurajarii investitiilor straine.
Duminica 16 noiembrie a fost o zi a interventiei divine. De dimineata pana la orele 14:00 candidatul stangii avea un avans considerabil. Si dintr-odata a venit un Val de votanti, neprevazut de nici un expert politic. Peste 1,7 mil de oameni au votat in numai 2 ore, in majoritate covarsitoare, pentru Iohannis Klaus.
Pana si adversarii lui Iohannis Klaus au recunoscut aceasta. Intrebat de catre jurnalisti a cui este vina pierderii alegerilor, Liviu Dragnea a raspuns cu amar: "A lui Dumnezeu. (...) Se pare ca nu se doreste ca noi sa avem presedintele Romaniei".
Dupa 100 de ani romanii au in Presedinte un model necompromis de urmat.
Cateva raspunsuri date de dl Iohannis la un canal TV:
Rep. Ce carte v-a marcat?
JK. Biblia.

Rep. Credeti in Dumnezeu?
JK Da cred in Dumnezeu!

Rep. Sunteti Luteran asumat?
JK Sunt Crestin asumat!

Rep. Sunteti sigur ca nu ati luat niciodata mita?
JK. Nu numai ca sunt sigur, stiu ca nu am luat niciodata mita! Sub nici o forma!

Exista o majoritate covarsitoare in Romania care doreste o societate fara influenta comunismului, fara coruptie, doreste onestitate, bun simt si modestie, respect fata de oameni, asigurarea unei vieti decente, speranta si nu in ultimul rand un exemplu de urmat.
Acum este nevoie sa ne rugam:
Pentru protectia Presedintelui Iohannis Klaus si a sotiei sale Carmen.
Pentru alegerea de catre Presedinte a unor consilieri buni.
Pentru curatirea spirituala a palatului prezidential!

Ioan Peia
International Prayer Council

Jubileul Bisericii Baptiste Germane din Timișoara (foto și video)

Click pe imagine!

Alina Ilioi - O carte şi o poveste de viaţă (Reportaj Antena 1)

Lansarea cărţii "Desenul inimii" – de Samuel Piscuc la Librăria Cărturești, Suceava

Suceava Evanghelica

Vladimir Pustan – Binecuvântarea copilului (Biserica Ezra Londra – 16 noiembrie 2014)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

☉ Conferința Flacăra Închinării 2014


Seara căsătoriților la Biserica Logos Baia Mare

Anotimpul in care se afla casnicia ta înfațișează de fapt situația și calitatea căsniciei tale. Fiecare mariaj în parte este expus celor 4 sezoane, existând prin urmare patru anotimpuri ale căsniciilor : casnicia-iarna, casnicia-primavara, casnicia-vara, casnicia- toamna. 
La un moment dat, fără să urmeze succesiunea specifică anotimpurilor sau obligativitatea reluării lor anuale, fiecare mariaj, se află fie în primavară, fie în vară, fie în toamnă, fie în iarnă și poate rămâne aici pentru o perioada cât mai îndelungată de timp. “O casnicie poate fluctua înapoi și înainte între toate cele 4 anotimpuri, ea aflandu-se într-o permanentă stare de tranziție” 

Vă așteptăm cu drag la acest seminar și să petrecem împreună o seară de neuitat ! 
pastor Vasile & Atena Birlea 
Biserica Credintei Logos

Iosif Ţon: Bunătate, Adevăr și Dreptate (27)

Capitolul 10.2: Pavel și omul după chipul lui Dumnezeu

Epistola către Efeseni

Să trecem la Epistola către Efeseni. Este cea mai condensată și mai plină de doctrine dintre toate scrisorile lui Pavel. Pe noi ne interesează aici bunătatea lui Dumnezeu și bunătatea noastră.

Noi toți, scrie Pavel, am trăit după îndrumările celui rău și a ”duhurilor răutății” care mișună în văzduh, în jurul nostru. Când trăiam astfel, eram de fapt ”morți”(Efeseni 2:1-2). Dar Dumnezeu, în marea lui bunătate, a rezolvat problema morții noastre și ne-a adus la viață prin Cristos. Căci prin întrupare, Cristos ne-a asumat în sine și când a murit El am murit și noi și când a înviat El am înviat și noi. Mai mult, când S-a înălțat el la cer, ne-a luat cu Sine acolo!

Noi am fost mântuiți din moartea aceasta spirituală ”prin bunătate” și ne-am însușit această mântuire ”prin credință” (Ef. 2:8 și 9).

Așa cum face de obicei un scriitor bun, și mai ales un scriitor evreu, Pavel repetă ce a spus până aici în capitolul 2, punând totul în aceste cuvinte:

”Căci noi suntem lucrarea Lui și am fost creați în Cristos Isus în vederea faptelor bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte ca să umblăm în ele” (Efeseni 2:10).

Să înțelegem bine contrastul dintre ”nu prin fapte”, din versetul 9 și ”pentru faptele” (tradus de noi prin ”în vederea faptelor”) din versetul 10.

Întâlnire specială cu ocazia Zilei României la Auditoriul Municipal Lopez Torres, Tomelloso, Italia


Florin Ianovici la Biserica Bethel Ploiești


☉ Conferința bărbaților creștini cu Gili Indrie la Biserica Baptistă Shalom Oradea

Portile Raiului - Romania

Pastor David Ruis la Biserica Baptistă Speranța Brașov


Pastorul David Ruis va fi prezent la Biserica Baptista Speranta duminica, 30 Noiembrie, si va aduce mesajul de la serviciul de dimineata. 

David este unul dintre fondatorii si promotorii ai Centrului Educatie in misiuni pentru America Centrală -CEMCA- primul centru de studii interculturale din Guatemala. 

Intre 2000-2006 el a fost al patrulea președinte internațional al COMIBAM International. 

Acum, David este implicat în calitate de coordonator internațional al Mesei rotunde a marii comisii (GCR), o rețea de rețele, care este un forum care convoacă cele mai mari și mai reprezentative rețele și organizații de misiune la nivel regional, funcțional și internațional din întreaga lume. Mai mult, el a fost numit în funcția de director asociat al misiunilor Comisiei de Alianța Evanghelică Mondială (WEA). 

El este un scriitor activ cu privire la misiuni și prima sa carte "Transformarea Bisericii" a fost publicat recent în spaniolă și portugheză.

Simpozionul naţional teologic "Perspective biblice asupra naşterii Mântuitorului: promisiune şi împlinire" la Cluj-Napoca


Liceul Teoretic Crestin "PRO DEO" vă invită la Simpozionul naţional teologic pe tema: "Perspective biblice asupra naşterii Mântuitorului:promisiune şi împlinire" în 5 DECEMBRIE 2014, ORA 16:00, Amfiteatrul 009 . 

CONFERENŢIARI:

  • Prof. univ. dr. Stelian TOFANĂ - Facultatea de Teologie Ortodoxă, Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca
  • Conf. univ. dr. Lehel LESZAI - Facultatea de Teologie Reformată, Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca
  • Pastor dr. Marius SABOU - Biserica Baptistă „Betel” din Cluj-Napoca
  • Pastor conf. univ. dr. Costel SOFRONIE - Vicepreşedinte Fundaţia Creştină „Pro Deo” din Cluj-Napoca
  • Prof. drd. Caleb NECHIFOR - Liceul Teoretic Creştin “Pro Deo” Cluj-Napoca

Intrarea este liberă!

✔ Botez la Biserica Creștină după Evanghelie Nr. 1 Iași

Biserica Creștină dupa Evanghelie Nr. 1 din cartierul Nicolina, va invită, în data de 30 Noiembrie, la o zi deosebită când 10 persoane vor marturisi în faţa martorilor alegerea lor de al urma pe Dumnezeu.
Evenimentul va fi transmis live pe site-ul Bisericii Nicolina începând cu ora 9:00 la: http://bisericanicolina.ro/live/

✡ Poza și gândul zilei

Vedem cum ni se duc anii ca un sunet... Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă! (Psalmii 90: 9,12)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!