După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 noiembrie 2014

Pastor David Ruis la Biserica Baptistă Speranța Brașov


Pastorul David Ruis va fi prezent la Biserica Baptista Speranta duminica, 30 Noiembrie, si va aduce mesajul de la serviciul de dimineata. 

David este unul dintre fondatorii si promotorii ai Centrului Educatie in misiuni pentru America Centrală -CEMCA- primul centru de studii interculturale din Guatemala. 

Intre 2000-2006 el a fost al patrulea președinte internațional al COMIBAM International. 

Acum, David este implicat în calitate de coordonator internațional al Mesei rotunde a marii comisii (GCR), o rețea de rețele, care este un forum care convoacă cele mai mari și mai reprezentative rețele și organizații de misiune la nivel regional, funcțional și internațional din întreaga lume. Mai mult, el a fost numit în funcția de director asociat al misiunilor Comisiei de Alianța Evanghelică Mondială (WEA). 

El este un scriitor activ cu privire la misiuni și prima sa carte "Transformarea Bisericii" a fost publicat recent în spaniolă și portugheză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.