După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 noiembrie 2014

Pastor Nelu Peia - De ce a câştigat domnul Klaus Iohannis?

Dragi prieteni,
Cateva ganduri legate de alegerea noului Presedinte al Romaniei. De ce a castigat dl Iohannis Klaus, un credincios crestin care are o relatie personala cu Dumnezeu?
In primul rand pentru ca Dumnezeu S-a indurat de noi!
Apoi pentru ca majoritatea Romanilor au votat impotriva comunismului si a coruptiei, impotriva minciunii si a hotiei, impotriva arogantei, a impertinentei si a lipsei bunului simt, impotriva lipsei de integritate, a acuzatiilor false si a calomniei, impotriva manipularilor si a mituirii, impotriva dispretului fata de oameni si a lipsei de speranta, impotriva lipsei locurilor de munca si a lipsei unui trai decent, impotriva aliantelor cu Rusia si China, impotriva distrugerii economiei si a descurajarii investitiilor straine.
Duminica 16 noiembrie a fost o zi a interventiei divine. De dimineata pana la orele 14:00 candidatul stangii avea un avans considerabil. Si dintr-odata a venit un Val de votanti, neprevazut de nici un expert politic. Peste 1,7 mil de oameni au votat in numai 2 ore, in majoritate covarsitoare, pentru Iohannis Klaus.
Pana si adversarii lui Iohannis Klaus au recunoscut aceasta. Intrebat de catre jurnalisti a cui este vina pierderii alegerilor, Liviu Dragnea a raspuns cu amar: "A lui Dumnezeu. (...) Se pare ca nu se doreste ca noi sa avem presedintele Romaniei".
Dupa 100 de ani romanii au in Presedinte un model necompromis de urmat.
Cateva raspunsuri date de dl Iohannis la un canal TV:
Rep. Ce carte v-a marcat?
JK. Biblia.

Rep. Credeti in Dumnezeu?
JK Da cred in Dumnezeu!

Rep. Sunteti Luteran asumat?
JK Sunt Crestin asumat!

Rep. Sunteti sigur ca nu ati luat niciodata mita?
JK. Nu numai ca sunt sigur, stiu ca nu am luat niciodata mita! Sub nici o forma!

Exista o majoritate covarsitoare in Romania care doreste o societate fara influenta comunismului, fara coruptie, doreste onestitate, bun simt si modestie, respect fata de oameni, asigurarea unei vieti decente, speranta si nu in ultimul rand un exemplu de urmat.
Acum este nevoie sa ne rugam:
Pentru protectia Presedintelui Iohannis Klaus si a sotiei sale Carmen.
Pentru alegerea de catre Presedinte a unor consilieri buni.
Pentru curatirea spirituala a palatului prezidential!

Ioan Peia
International Prayer Council

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.