După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 aprilie 2014

Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragi frați și surori,
 
   Vă mulțumim, în Numele Domnului nostru scump, pentru toate rugăciunile înalțate pentru noi în aceste zile, pentru toate încurajările trimise! Domnul să vă răsplătească din belșug!

   Prin harul nespus de mare al Domnului nostru, am reușit să obținem acel document despre care v-am scris să vă rugați, cu ajutorul căruia putem aplica pentru pașaport în regim de urgență! Îl lăudăm pe Domnul care a făcut o minune pentru noi și a făcut posibil să primim acest document!     Cu ajutorul Domnului, Raja va merge luni sau marți în Calcutta pentru a depune toate documentele. Să vă rugați ca toate documentele să fie în regulă!

   De asemenea, vrem să împărtășim cu voi un alt motiv de mare bucurie, dar și de nevoie de rugăciune: prin harul și îndurarea Domnului, am fost binecuvântați cu un copilaș care urmează să vină cândva în noiembrie! Îl lăudăm pe Domnul care este Dătător de Viață și încredințăm acest dar minunat în măna Lui de Tată! Vă rugăm să vă rugați împreună cu noi, ca Domnul să ne dea sănătate și mie și copilașului, să ne păzească și să ne poarte pe brațele Sale. Doctorul ne-a spus să nu călătorim în această perioadă, dar noi trebuie să parăsim India pe data de 25 aprilie. Să vă rugați ca Domnul să se îngrijească să putem călători cu avionul spre Kathmandu, în loc de aproximativ 20 de ore cu autobuzul pe drumuri foarte grele.

   Un alt motiv de rugăciune este pentru familia sorei Tanuja. Sora Tanuja a plecat să fie cu Domnul. Ieri a fost înmormântarea. Pentru soțul și cei doi copilași este nespus de greu. Rugați‑vă ca Domnul să îi mangâie și să îi poarte pe brațele Sale în aceste clipe așa de grele. De asemenea, rugați-vă să nu dea înapoi de la credință, mai ales că rudele necreștine încearcă din răsputeri să îl aducă înapoi la hinduism.

   Vă mulțumim din toata inima că sunteți alături de noi în rugăciuni! Suntem tare binecuvântați să vă avem aproape!

   Domnul să vă binecuvânteze!

                                   Cu dragoste în Domnul,
                                       Gabriela și Raja Rai


Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Seri de evanghelizare la Biserica ELIM Ploieşti


Noutate editorială: "În prezența Lui" – de Valentin Dedu

În prezența Lui este o călătorie profetică pentru creșterea ta spirituală. Cartea conține 101 devoționale profetice însoțite de întrebări deschise, esențiale pentru înțelegerea de sine în perspectiva devenirii personale.
In prezenta Lui - Devotional profetic
In prezenta Lui – Valentin Dedu
Fiecare mesaj se încheie cu o provocare la acțiune. Mingea rămâne la tine. Te prinzi în joc sau nu? Îți garantez că o să îți placă. Acceptă provocarea. Depășește banalul. Viața ta va deveni interesantă. Creștinismul trebuie să devină practic, iar exercițiile pe care le propune fiecare provocare te fac să ieși puțin câte puțin din zona de confort și să te obișnuiești cu natura de creștin activ și dinamic. Versetele și citatele selectate vor face ca întâlnirea ta cu Dumnezeu să fie o experiență transformatoare.
Cine știe, probabil această carte este ceea ce ai avut nevoie și căutai de mult timp! Lasă-te inspirat, încurajat și provocat de mesajele profetice pe care le primești În prezența Lui.
Titlu: În prezența Lui
Subtitlu: Lasă-te schimbat și vei schimba lumea
Autor: Valentin Dedu
Nr. pagini: 240
Format: 20/14,5 cm.
Preţ: 30 lei
Anul apariție: 2014
Editura: Kingdom Design

Cartea poate fi comandată:
1. Timișorenii mă pot suna la nr. 0723762411
2. Pentru cei care sunt din afara Timișoarei şi veți primi cartea prin Poștă.

Poșta Română: 10 lei + (prețul cărții). Dacă doriți Livrare prin Curier rapid, vă rog să specificați acest lucru în câmpul Mesaj.
Mi-ar plăcea să primesc comentariile şi impresiile voastre aici pe blog sau pe facebooksau pe e-mail: valentin.dedu@gmail.com.

Adulterul pastorului Bob Coy - Cum să ne raportăm la falimentele morale ale liderilor evanghelici

Weekendul trecut a scos la iveală un nou faliment moral al unui important lider evanghelic. Pastorul Bob Coy al megabisericii de 20.000 membri Calvary Chapel din Fort Laurderdale (Florida) a admis că i-a fost necredincios soției și astfel a fost nevoit să își dea demisia. Potrivit celor care îl cunoșteau, se pare că acest pastor era un lider eficient, un vorbitor carismatic și un om foarte popular. Sub conducerea sa, în doar 30 ani, această biserică a crescut de la o mână de oameni până când a devenit una din cele mai mari biserici din America.


Nu este intenția mea aici să intru în detalii de scandal cu privire la cazul de față, puteți ușor găsi mai multe informații cu o căutare pe Internet. Întrebarea la care aș vrea să răspund însă este aceasta…
Cum ar trebui să reacționeze credincioșii în astfel de situații?

Expoziţie Biblică la Ploieşti


Concert de Paște cu Surorile Frandoș la Haţeg


Pastorul Bob Coy a fost destituit pentru un "eşec moral"

Pastorul Bob Coy a fondat in 1985 Calvary Chapel Fort Lauderdale si a fost destituit din functia de pastor la 3 aprilie, desi natura exacta a “esecului moral” nu a fost facuta publica de catre biserica.
“Pastorul Bob isi va concentra atentia in totalitate pe relatia lui personala cu Dumnezeu si cu familia sa. Consiliul de conducere al bisericii ii va oferi consilieri si pastori care il vor ajuta si il vor ghida in procesul de pocainta completa, curatare si reabilitare”, se arata in comunicatul de presa oficial furnizat de biserica pentru mass-media. Biserica, considerata a fi in primele 14 din tara, are aproximativ 20.000 de membri. Enoriasilor li s-a adus la cunostinta despre demisia pastorului Coy in timpul unei intalniri speciale duminicale, la care au fost prezenti 7.500 de oameni.
Dupa ce conducerea bisericii a dezvaluit membrilor vestea incredibila ca pastorul Bob si-a dat demisia din functia de pastor principal, membrilor li s-a citit o scrisoare in care predicatorul si-a cerut in mod public scuze si si-a manifestat speranta ca biserica isi va continua misiunea si fara el.
Un enorias, Robert Milne, a declarat pentru o publicatie locala ca “Cei mai multi oameni au fost socati. O mare parte dintre oameni si-au manifestat dezamagirea, iar alta parte au declarat ca se simt tradati de gestul pe care l-a facut pastorul.
Aceste reactii au fost evidente in comentariile postate pe site-ul bisericii dupa aflarea vestii ca pastorul principal a demisionat. Parerile au fost de asemenea impartite. In timp ce multi oameni au declarat ca Bob este un predicator bun, care a adus mii de suflete mai aproape de credinta crestina, altii au spus ca sunt intr-o stare de confuzie totala, refuzand sa creada motivul pentru care pastorul a demisionat.
“Noi inca te iubim pastore Bob! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe tine si pe familia ta in aceste vremuri dificile. Te rugam sa iei in considerare reintoarcerea in biserica”, a comentat un sustinator, in timp ce alta persoana numita
Vanessa a spus ca nu e de acord cu ce a facut pastorul. “Ma intreb de ce nu a vrut sa vorbeasca cu noi direct, sau sa filmeze un videoclip sa ne spuna ce s-a intamplat… Ma simt confuza si am inima trista”, a declarat ea. Biserica a oprit toate comentariile dupa cateva zile.
Desi biserica nu a detaliat motivul demisiei pastorului, un raport al unei televiziuni locale sustine faptul ca Bob Coy a demisionat dupa ce a marturisit conducerii bisericii pe care o pastoreste ca a inselat-o pe sotia sa, Diane.

Concert 4Motion la Cluj-Napoca


Adrian Crisztea la Biserica Penticostală Hassleholm, Suedia

Biserica noastră vă invită cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte, sâmbătă 19 aprilie la un Serviciu Divin începând cu orele 18:00. Deasemenea sunteţi bineveniţi si duminică 20 aprilie începând cu ora 17:00. 
In toată această perioadă  va fi în mijlocul nostru fratele Adrian Crisztea împreună cu soţia sa, Camelia. Din  Cuvantul lui Dumnezeu ne va sluji fratele Adrian Crisztea  pastor la Centrul Creştin Caleb din Cluj.
Vă asteptăm cu drag !

Sărbătoare de inaugurare - Biserica Baptistă ELIM Ploieşti


✡ Poza și gândul zilei

Cei sădiţi în Casa Domnului, înverzesc în curţile Dumnezeului nostru. Ei aduc roade şi la bătrâneţe, sunt plini de suc şi verzi, ca să arate că Domnul este drept, El, Stânca mea, în care nu este nelegiuire. (Psalmi 92:13-15)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Reportaj la Biserica Filadelfia Chișinău