După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 aprilie 2014

Noutate editorială: "În prezența Lui" – de Valentin Dedu

În prezența Lui este o călătorie profetică pentru creșterea ta spirituală. Cartea conține 101 devoționale profetice însoțite de întrebări deschise, esențiale pentru înțelegerea de sine în perspectiva devenirii personale.
In prezenta Lui - Devotional profetic
In prezenta Lui – Valentin Dedu
Fiecare mesaj se încheie cu o provocare la acțiune. Mingea rămâne la tine. Te prinzi în joc sau nu? Îți garantez că o să îți placă. Acceptă provocarea. Depășește banalul. Viața ta va deveni interesantă. Creștinismul trebuie să devină practic, iar exercițiile pe care le propune fiecare provocare te fac să ieși puțin câte puțin din zona de confort și să te obișnuiești cu natura de creștin activ și dinamic. Versetele și citatele selectate vor face ca întâlnirea ta cu Dumnezeu să fie o experiență transformatoare.
Cine știe, probabil această carte este ceea ce ai avut nevoie și căutai de mult timp! Lasă-te inspirat, încurajat și provocat de mesajele profetice pe care le primești În prezența Lui.
Titlu: În prezența Lui
Subtitlu: Lasă-te schimbat și vei schimba lumea
Autor: Valentin Dedu
Nr. pagini: 240
Format: 20/14,5 cm.
Preţ: 30 lei
Anul apariție: 2014
Editura: Kingdom Design

Cartea poate fi comandată:
1. Timișorenii mă pot suna la nr. 0723762411
2. Pentru cei care sunt din afara Timișoarei şi veți primi cartea prin Poștă.

Poșta Română: 10 lei + (prețul cărții). Dacă doriți Livrare prin Curier rapid, vă rog să specificați acest lucru în câmpul Mesaj.
Mi-ar plăcea să primesc comentariile şi impresiile voastre aici pe blog sau pe facebooksau pe e-mail: valentin.dedu@gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.