După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 aprilie 2014

Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragi frați și surori,
 
   Vă mulțumim, în Numele Domnului nostru scump, pentru toate rugăciunile înalțate pentru noi în aceste zile, pentru toate încurajările trimise! Domnul să vă răsplătească din belșug!

   Prin harul nespus de mare al Domnului nostru, am reușit să obținem acel document despre care v-am scris să vă rugați, cu ajutorul căruia putem aplica pentru pașaport în regim de urgență! Îl lăudăm pe Domnul care a făcut o minune pentru noi și a făcut posibil să primim acest document!     Cu ajutorul Domnului, Raja va merge luni sau marți în Calcutta pentru a depune toate documentele. Să vă rugați ca toate documentele să fie în regulă!

   De asemenea, vrem să împărtășim cu voi un alt motiv de mare bucurie, dar și de nevoie de rugăciune: prin harul și îndurarea Domnului, am fost binecuvântați cu un copilaș care urmează să vină cândva în noiembrie! Îl lăudăm pe Domnul care este Dătător de Viață și încredințăm acest dar minunat în măna Lui de Tată! Vă rugăm să vă rugați împreună cu noi, ca Domnul să ne dea sănătate și mie și copilașului, să ne păzească și să ne poarte pe brațele Sale. Doctorul ne-a spus să nu călătorim în această perioadă, dar noi trebuie să parăsim India pe data de 25 aprilie. Să vă rugați ca Domnul să se îngrijească să putem călători cu avionul spre Kathmandu, în loc de aproximativ 20 de ore cu autobuzul pe drumuri foarte grele.

   Un alt motiv de rugăciune este pentru familia sorei Tanuja. Sora Tanuja a plecat să fie cu Domnul. Ieri a fost înmormântarea. Pentru soțul și cei doi copilași este nespus de greu. Rugați‑vă ca Domnul să îi mangâie și să îi poarte pe brațele Sale în aceste clipe așa de grele. De asemenea, rugați-vă să nu dea înapoi de la credință, mai ales că rudele necreștine încearcă din răsputeri să îl aducă înapoi la hinduism.

   Vă mulțumim din toata inima că sunteți alături de noi în rugăciuni! Suntem tare binecuvântați să vă avem aproape!

   Domnul să vă binecuvânteze!

                                   Cu dragoste în Domnul,
                                       Gabriela și Raja Rai


Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.