După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 18 februarie 2014

ProTV: Pastori baptiști, inițiatori ai unui "monument al castitǎții" la Chișinǎu

Un grup de pastori baptisti din Republica Moldova incearca sa ii convinga pe tineri sa nu intretina relatii sexuale pana al casatorie. Acum, au venit cu o noua propunere: un monument al castitatii, scrie ProTV.md.

Monumentul ar urma sa fie inaugurat in luna mai, cand este sarbatorita ziua familiei, costurile fiind estimate la 4.000 de dolari. Acum organizatorii campaniei negociaza cu primaria obtinerea unei autorizatii.
Monumentul ar urma sa aiba forma unei inimi instalate in preajma unei banci lungi, sub care vor fi puse toate legamintele semnate de tineri.

 Continuarea: AICI

Lector univ. dr. Emanuel Conţac: "Cornilescu trebuie revizuit din temelii"

Buchisind cu spor în ultima vreme pe textul ebraic, văd tot mai limpede că textul lui Cornilescu trebuie revizuit din temelii.
Oare în 2024, peste zece ani, vom avea ediția revizuită în mod temeinic?
Cine să facă revizuirea? Un grup „de largă concentrare biblico-filologică” (să mă exprim iliescian), din toate confesiunile neoprotestante: baptiști, adventiști, creștini după Evanghelie, și, cu voia dvs., ultimii pe listă, penticostali, sub egida Societății Biblice Britanice, deținătoarea legitimă a copyrightului pentru această versiune.
Continuarea: AICI

Conferinţa pentru Familii la Biserica PHILADELPHIA din Christchurch , Noua Zeelandă

Dragi si stimati prieteni, frati în Hristos
Avem deosebita bucurie de a va invita cu toata dragostea la Conferinta pentru Familii din data de 15 Martie 2014 de la ora 3:00 pm la Biserica Penticostala PHILADELPHIA din Christchurch , Noua Zeelanda 
Va asteptam cu drag !     www.philadelphiachristchurch.com

Conferinţă pentru familii cu Dr. Lazăr Gog la Oradea


Conferința femeilor cu Daniela Delibaș la Biserica Betania Dublin, Irlanda

Conferința femeilor are loc în perioada 6-8 Martie 2014 cu tema de anul acesta ,,Femeia care mută munții”. Temele sunt susținute de Daniela Delibaș din Suceava care este și autoarea cărții pentru femei ,,Femeia care mută munții”. Cartea prezintă munții sub asediul cărora se află femeia în viața de zi cu zi și modul în care pot fi îndepărtați.


Programul conferinței:
Joi, 6 Martie, ora 20:00 – Sesiunea I
Vineri, 7 Martie, ora 20:00 – Sesiunea a II-a
Sâmbătă, 8 Martie, ora 18:00 – Mesaj pentru sufletul unei femei              Sursa: AICI

Dorel Popa nu se va mai întoarce la Primăria Aradului niciodată

Veste năprasnică. Inima inimosului Dorel Popa a refuzat să mai bată. Medicii s-au străduit în zadar. Fostul primar nu se va mai întoarce, spre liniştea lui Ghiţă Falcă, la primăria Aradului. Creştinii nu vor mai avea un pastor atât de ascultător. A plecat să să alăture treimii Neumann, Petschovsky, Ştefan Augustin Doinaş (născut tot Popa) şi să le vestească că binele mai are adepţi pe pământ.
Am sfătuit sute de candidaţi la primării, la consilii judeţene, pentru Parlament, pentru  preşedinţie, din ţară şi din străinătate, dar niciodată nu am avut unul ca Dorel Popa. Asculta tot ce-i recomandam şi nu se supăra pe nimeni că nu ne ascultă. A fost unul dintre vestitorii binelui, anume trimis de Dumnezeu să împace lumea. Mărturia ascultării lui, urechea îndreptată spre oameni, dar şi spre obiectivul lui Marius Bărăgan, mai dăinuie nu doar prin harduri. A avut ceea americanii spun “soft-power,” puterea blândă de a  îndrepta lumea fără a i se cere să o facă, de a călăuzii ochii orbilor către lumină, stând în umbră, a aplecat urechea către cei mulţi, ştiind că marile spirite vorbesc mai puţin şi ascultă mai mult.
Continuarea: AICI

Adi Gliga la Craiova

Evanghelizare la Biserica "Harul" Nălaț-Vad, jud. Hunedoara


Concert “Ordine în haos” la Timişoara


Evanghelizare la Biserica Penticostală Betel Dumbrăveni, jud. Suceava


Cursul Kairos la Brașov


Noutate editorială: Lumină pentru pasul următor - de Stormie Omartian

Te-ai intrebat vreodata cum poti sa ajungi acolo unde trebuie sa ajungi in viata si sa inaintezi catre scopul pe care il are Dumnezeu pentru tine? In acele momente când drumul pare nesigur, invata sa te prinzi de mâna lui Dumnezeu si lasa-L pe El sa te conduca inspre locuri in care n-ai putea ajunge niciodata fara El. Descopera cum, atunci când umbli in lumina Lui tu poti depasi teama si indoiala in situatii dificile invata sa vezi lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu. Sa ai incredere ca Dumnezeu iti va da tot ce ai nevoie, la timpul când ai nevoie.

Cartea este structurata astfel incât sa te indrume catre o umblare cu Domnul mai personala ca oricând. Aceasta editie a cartii Lumina pentru pasul urmator este o unealta valoroasa pentru viata ta zilnica de rugaciune, ca tu sa poti petrece un timp zilnic cu Cel care stie incotro trebuie sa iti indrepti pasii si cum sa Te ajute sa ajungi acolo.
Mai multe detalii: AICI

✡ Poza și gândul zilei

Atunci şi cei ce se tem de Domnul au vorbit adesea unul cu altul; Domnul a luat aminte la lucrul acesta şi a ascultat; şi o carte de aducere aminte a fost scrisă înaintea Lui, pentru cei ce se tem de Domnul şi cinstesc Numele Lui. (Maleahi 3:16)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!