După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 18 februarie 2014

Noutate editorială: Lumină pentru pasul următor - de Stormie Omartian

Te-ai intrebat vreodata cum poti sa ajungi acolo unde trebuie sa ajungi in viata si sa inaintezi catre scopul pe care il are Dumnezeu pentru tine? In acele momente când drumul pare nesigur, invata sa te prinzi de mâna lui Dumnezeu si lasa-L pe El sa te conduca inspre locuri in care n-ai putea ajunge niciodata fara El. Descopera cum, atunci când umbli in lumina Lui tu poti depasi teama si indoiala in situatii dificile invata sa vezi lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu. Sa ai incredere ca Dumnezeu iti va da tot ce ai nevoie, la timpul când ai nevoie.

Cartea este structurata astfel incât sa te indrume catre o umblare cu Domnul mai personala ca oricând. Aceasta editie a cartii Lumina pentru pasul urmator este o unealta valoroasa pentru viata ta zilnica de rugaciune, ca tu sa poti petrece un timp zilnic cu Cel care stie incotro trebuie sa iti indrepti pasii si cum sa Te ajute sa ajungi acolo.
Mai multe detalii: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.