După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 18 februarie 2014

Dorel Popa nu se va mai întoarce la Primăria Aradului niciodată

Veste năprasnică. Inima inimosului Dorel Popa a refuzat să mai bată. Medicii s-au străduit în zadar. Fostul primar nu se va mai întoarce, spre liniştea lui Ghiţă Falcă, la primăria Aradului. Creştinii nu vor mai avea un pastor atât de ascultător. A plecat să să alăture treimii Neumann, Petschovsky, Ştefan Augustin Doinaş (născut tot Popa) şi să le vestească că binele mai are adepţi pe pământ.
Am sfătuit sute de candidaţi la primării, la consilii judeţene, pentru Parlament, pentru  preşedinţie, din ţară şi din străinătate, dar niciodată nu am avut unul ca Dorel Popa. Asculta tot ce-i recomandam şi nu se supăra pe nimeni că nu ne ascultă. A fost unul dintre vestitorii binelui, anume trimis de Dumnezeu să împace lumea. Mărturia ascultării lui, urechea îndreptată spre oameni, dar şi spre obiectivul lui Marius Bărăgan, mai dăinuie nu doar prin harduri. A avut ceea americanii spun “soft-power,” puterea blândă de a  îndrepta lumea fără a i se cere să o facă, de a călăuzii ochii orbilor către lumină, stând în umbră, a aplecat urechea către cei mulţi, ştiind că marile spirite vorbesc mai puţin şi ascultă mai mult.
Continuarea: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.