După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 noiembrie 2014

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

   Rugaţi-vă pentru Bimala Ray

   Bimala Ray este o femeie din tribul Rajbanshi. Ea are o soră mai tânără. Mama lor a murit când erau mici, după care tatăl lor s-a recăsătorit. Au crescut ca fete orfane, lucrând pe la casele oamenilor.
      Pe sora mică a luat-o o familie care acum locuieşte în Calcuta, însă Bimala s-a căsătorit şi a avut 2 copii. Cu câţiva ani în urmă a avut un accident ce i-a afectat regenerarea sângelui. Trebuie să primească în mod regulat transfuzii de sânge. Boala îi afectează şi culoarea pielii.
      Soţul ei obişnuieşte să bea şi pare a fi, de asemenea, imoral. Din pricina stării de sănătate precare şi a necazurilor din familie, Bimala a fost ceva timp la mănăstirea catolică Jishu Asharam, folosită şi ca spital. Acolo se făcuse bine. Tot acolo, de asemenea, începuse să creadă în Dumnezeul creştinilor. Noi am vizitat satul ei şi am arătat filme creştine lângă casa ei. Ea ne-a servit cu ceai şi ne-a invitat acasă la ea.
      După aceea am început să aducem copii din satul ei la adunare. Dar cu ea nu ne-am mai întâlnit. Ieri am găsit-o însă în spital, într-o stare critică. Doi dintre noi i-am donat sânge. Ea şi-a exprimat dorinţa ca după vindecare să stea la noi. Am sfătuit-o că nu este drept să facă aceasta şi i-am spus că trebuie să-şi continuie atribuţiile de  soţie şi mamă, chiar şi în mijlocul necazurilor.
      Rugaţi-vă pentru vindecarea ei, cât şi pentru mântuirea familiei ei!

Daniel Olteanu

All my hope is in Jesus Christ!

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.