După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 noiembrie 2014

Vietnam: Biserică distrusă, creştini arestaţi sau izgoniţi din casele lor

1. Sase familii (25 de persoane in total) au fost izgonite din casele lor dintr-un sat din Vietnam. (Aceasta stire scurta a fost raportata  de  International Christian Concern).
2. Potrivit Morning Star, in data de 12 Noiembrie, politia din Vietnam s-a folosit de huligani inarmati ca sa distruga o biserica si sa aresteze 9 crestini menoniti, acuzandu-i ca nu sunt in regula cu autorizatiile, autorizatii pe care politia le-a confiscat la ultima perchezitie. Huliganii au sosit la locul numit Centrul Bisericii din satul Ben Cat, din provincia Binh Duong care se afla in partea de nord a orasului Ho Chi Minh. Era aproape de miezul noptii cand atacul a fost savarsit la acest centru, unde sunt cazati mai multi crestini,  huliganii zbierand si incercand sa-i intimideze cu ciocane si freze din metal. In timp ce ei distrugeau centrul bisericii, politia statea la o parte si filma.
Printre cei arestati sunt si doi pastori, si un fiu al pastorului principal Nguyen Hong Quang. Biserica lui Nguyen Hong Quang nu este inregistrata oficial si este mereu tinta atacurilor autoritatilor si a huliganilor locali. Cei noua crestini arestati vor fi interogati. Toti membrii acestei biserici au suferit atacuri chiar si in casele lor, la scoala, la servici si din partea unor persoane necunoscute care sunt angajati numai pentru ca sa-i hartuiasca.
Din luna iunie incoace, 34 de crestini din aceasta biserica au fost raniti, unii au avut nevoie de interventie de urgenta. Pastorul Quang a suferit multi ani de inchisoare si desi incearca sa lucreze cu autoritatile, ei il hartuiesc mai tot timpul, atat pe el cat si pe enoriasii din biserica pastorita de el.
Sa ne rugam pentru crestinii din Vietnam, ca Dumnezeu sa-i treaca biruitori prin suferinta si Evanghelia sa fie propovaduita la cat mai multe suflete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.