După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 26 octombrie 2014

Inaugurarea noului locaş de închinare al Bisericii “Lumina Adevărului” Rezina, Republica Moldova

Bucuria şi mulţumirea au fost oaspeţii care au dominat atmosfera serviciului de închinare din 19 octombrie la biserica “Lumina Adevărului” din oraşul Rezina. Acestea au fost aduse de mulţimea de oaspeţi, adunaţi cu prilejul dedicării noului locaş de închinare.
După aproape 13 ani de aşteptare, cu ajutorul şi binecuvântarea Domnului biserica locală şi-a văzut realizarea unui vis măreţ: sfinţirea unei clădiri care să stea ca mărturie în faţa oamenilor şi să slujească prin Evanghelie şi milostenie dragostea Domnului Isus.
La bucuria bisericii locale s-au adunat 7 pastori şi peste 230 de fraţi şi surori din localităţile apropiate. Uniunea Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste (UBCEB) a fost reprezentată de secretatul general, Nicolae Vozian. În mesajul său, fratele Nicolae Vozian a amintit celor prezenţi la sărbătoare de trei lucruri care au stat la baza temeliei construcţiei Templului de la Ierusalim.
“La 1 Cronici 29:1-9 Sfânta Scriptură ne spune că la baza pregătirilor pentru această măreaţă lucrare, a stat dărnicia. Un aspect foarte important menţionat în această istorie este faptul că poporul a dăruit cu dragoste şi de bună voie. În al doilea rând vedem că dărnicia cu toată dragostea aduce bucurie. Şi în al treilea rând, bucuria a inspirat poporul şi împăratul la mulţumire, închinare. De aceea Templul era un locaş de închinare, un locaş unde se aducea mulţumire, un locaş de bucurie”, a menţionat fratele Nicolae Vozian.
Pastorul responsabil, Virgil Pavliuc spune că această bucurie nu poate să o descrie în cuvinte, dar este recunoscător Domnului pentru toate binecuvântările revărsate peste ei în acest proces:

“A fost un eveniment mult aşteptat, pentru care foarte mult timp ne-am rugat. O consider o mare minune a lui Dumnezeu. E ceva special care nu poate fi descris aşa uşor în cuvinte, dar oferă o trăire lăuntrică deosebită. Am cumpărat clădirea în 2002 şi am amenajat-o doar pe dinăuntru ca să ne putem aduna şi să slujim nevoiaşii. Construcţia am început-o în 2011 şi cu ajutorul partenerilor din Olanda şi sprijinul local am ajuns să trăim această bucurie de a vedea acest locaş frumos de închinare. Am trăit o bucurie enormă să îl avem printre noi pe pastorul care a contribuit la mântuirea mea şi a fondat această biserică, Ilie Bojonca. A fost importantă prezenţa sa şi pentru cei care au auzit Vestea Bună prin slujirea lui în această localitate. Mulţumesc Domnului pentru tot ce ne-a dat şi a făcut pentru noi”, a exprimat pastorul Virgil Pavliuc.
La bucuria bisericii “Lumina Adevărului” s-a alăturat şi primarul oraşului Rezina, Mihai Cebotari. Acesta a mulţumit bisericii locale pentru slujirea socială pe care o fac prin Departamentului Tineret. Printre acestea se numără: vizite la bătrâni, curăţenie prin oraş, amenajarea spaţiilor de joacă pentru copii, reparaţia băncilor prin parcuri şi în oraş, tăierea lemnelor pentru iarnă la bătrâni şi altele. Primarul a mai împărtăşit o minune:
“Aveam un număr vechi pe care de mult timp nu îl mai foloseam. Recent am introdus-o doar pentru câteva minute în telefonul meu şi tot atunci m-a sunat pastorul Virgil Pavliuc să mă invite la acest eveniment. Am fost impresionat de această coincidenţă şi o consider providenţială. Ani la rând când mergeam la serviciu, treceam pe lângă această clădire ruinată şi mă gândeam că ar fi bine ca să fie restaurată. Astăzi este un loc atractiv al oraşului şi o casă de milă pentru cei nevoiaşi. Mulţumim pentru toată contribuţia la binele comunităţii noastre. Mulţumesc personal lui Alexandru Catană care neostenit bate drumurile până la primărie şi îmi cere noi adrese pentru a ajuta cu tinerii bătrânii”, a spus primarul.
De cealaltă parte, liderul de tineret, Alexandru Catană spune că este plăcut să colaborez cu primarul oraşului Rezina. “Lucrăm împreună mai bine de trei ani deja. Este tot timpul deschis pentru a ne ajuta în lucrarea care o facem, ne susţine şi ne încurajează prin atitudinea lui. În 2012, am fost premiat cu titlul “tânărul anului” şi votul lui a avut o greutate enormă. Mulţumesc Domnului că ne ajută prin funcţia pe care o deţine în lucrarea socială pe care o facem cu tinerii”, a spus Alexandru Catană.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.